Η Chiara Ferragni μας δίνει μια πολύ σημαντική συμβουλή για τις σχέσεις…

Παρακολουθώντας την προσωπική σελίδα της Chiara Ferragni στο instagram αυτό που θα παρατηρήσεις είναι πως η γνωστή blogger δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της με τον σύντροφό της.

Η Chiara έχει αρραβωνιαστεί τον γνωστό Ιταλό ράπερ, Fedez, και μάλιστα τώρα ετοιμάζουν σιγά σιγά τον γάμο τους.

Αυτό λοιπόν που θα παρατηρήσεις είναι πως όπου κι αν βρεθούν όποιες κι αν είναι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις (και είναι πολλές) βρίσκουν χρόνο ο ένας

για τον άλλον. Η Chiara ετοιμάζει πολλές φορές ρομαντικά ραντεβού με τον Fedez όπου οι δυο τους περνάνε πολύ χρόνο μαζί.

Κάτι ακόμα που παρατηρήσαμε και σε συμβουλεύουμε να κάνεις και εσύ στη δική σου σχέση; Μπορεί να είναι η δουλειά της να είναι πάντα προσεγμένη και στιλάτη αλλά αυτό δεν παίζει τόσο ρόλο τελικά. Η Chiara είναι ακόμα και μέσα στο σπίτι της προσεγμένη και ειδικά όταν είναι με τον σύντροφό της. Μήπως εσύ παραβλέπεις αυτόν τον σημαντικό κανόνα και σε νοιάζει πιο πολύ η εικόνα σου εκτός σπιτιού;

Να θυμάσαι πως όσο αδιάφορος κι αν το παίζει ο σύντροφός σου πάντα παρατηρεί, έστω και υποσυνείδητα τι φοράς, πώς έχεις τα μαλλιά σου και γενικά πόσο προσεγμένη είσαι.

Keywords
Τυχαία Θέματα