Η Ariana Grande με το τελευταίο της look αποδεικνύει πως είναι το απόλυτο beauty icon!

Η Ariana Grande είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μας celebrities. Παράλληλα είναι το απόλυτο beauty icon κυρίως όσον αφορά στο hair look της.

Η ψηλή, sleek αλογοουρά της είναι πλέον εμβληματική και το σήμα κατατεθέν της. Όλες οι θαυμάστριές της την αντιγράφουν αν και γνωρίζουμε πως πρόκειται για extensions.

Εκτός από την αλογοουρά δεν αποχωρίζεται ποτέ

το τέλειο winged liner. Δεν είναι τυχαίο πως υπάρχουν χιλιάδες tutorials στο you tube όπου αποκαλύπτουν τον τρόπο να το πετύχετε.

Σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να έχει υπέροχα hairstyles που γίνονται θέμα συζήτησης αφού είναι απλά συγκλονιστικά. Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη που μας έχει ξετρελάνει. Είναι ρετρό, με έξτρα όγκο στην κορυφή και τέλειο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μόλις κυκλοφόρησε το νέο album και ονομάζεται, “Positions”. Για τις ανάγκες της προώθησης η Ariana έκανε μια υπέροχη φωτογράφιση όπου έχει τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα εντυπωσιακό half up με πολύ όγκο στην κορυφή, sleek χωρίστρα στο πλάι και headband που μας θυμίζει τα χαρακτηριστικά χτενίσματα των 60’s. 

To hairstyle δημιούργησε ο προσωπικός της hairstylist, Josh Liu και το make up ο Michael Anthony ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο ρετρό ύφος κάνοντας το τέλειο winged liner το οποίο συνδύασε με μία ανοιχτή ροζ σκιά, ψεύτικες βλεφαρίδες, περίγραμμα στα χείλη και μια επίσης τέλεια ροζ απόχρωση κραγιόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Liu (@thejoshliu) στις 27 Οκτ, 2020 στις 7:56 μμ PDT

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Επειδή τις επόμενες μέρες θα βρέχει, δείτε τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε το φριζάρισμα στα μαλλιά!

Όλα για την επιδερμίδα: Η Θεανώ Μπέλλα εντόπισε τα 3 βασικά λάθη που κάνετε και πρέπει να τα σταματήσετε αμέσως!

Keywords
Τυχαία Θέματα