Η Alicia Keys λανσάρει τη δική της beauty σειρά και πρέπει να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες!

Η Alicia Keys είναι μία από τις μεγάλες μας αδυναμίες. Εκτός από super ταλαντούχα, είναι επίσης μια δυναμική γυναίκα που μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση φροντίζει να αποκαλύπτει τις απόψεις της με μοναδική ένταση.

Παράλληλα είναι πανέμορφη με τον πιο φυσικό τρόπο ever. Προτιμά να μην χρησιμοποιεί μακιγιάζ αποδεικνύοντας πως ακόμη και στο κόκκινο χαλί μπορεί μια γυναίκα να

δείχνει λαμπερή και υπέροχη χωρίς την επέμβαση του προσωπικού της make up artist.

Η ίδια όμως τονίζει πως αν και δεν της αρέσει να “καλύπτει¨το δέρμα της με προϊόντα μακιγιάζ, το φροντίζει καθημερινά και μάλιστα σχολαστικά ακολουθώντας πιστά την ρουτίνα περιποίησής της.

Αποφάσισε μάλιστα να δημιουργήσει τη δική της σειρά, με προϊόντα που περιποιούνται το δέρμα και είναι κατάλληλα ακόμη και για το πιο ευαίσθητο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Keys (@aliciakeys) στις 10 Ιούλ, 2020 στις 3:50 μμ PDT

Η Keys συνεργάζεται με το γνωστό και super οικονομικό beauty brand, e.l.f. δημιουργώντας φόρμουλες cruelty-free. Η υπεύθυνη επικοινωνίας του brand δηλώνει πως η νέα σειρά αποτελείται από προϊόντα που θα δώσουν νόημα στην περιποίηση αφού δημιουργούν μια beauty τελετουργία την οποία μπορεί κάθε γυναίκα να ακολουθεί καθημερινά.

Και όπως επίσης υποστηρίζει δεν πρόκειται για μία ακόμη celebrity beauty collection. Περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Ο hairstylist της Kim Kardashian κάνει την πιο απίθανη μεταμόρφωση και πρέπει να τη δείτε (video)

Ο hairstylist της Kristen Stewart επιμένει πως η λεπτομέρεια στο χτένισμα κάνει τη διαφορά (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα