Γρηγόρης Γκουντάρας-Νάταλι Κάκκαβα: Αποκαλύπτουν για πρώτη φορά πως ξεκίνησε η σχέση τους!

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όχι άδικα! Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα παραχώρησαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και τη Σόνια Καζόνι και μίλησαν μεταξύ άλλων για το πως γνωρίστηκαν!

Δουλεύετε και οι δύο πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Γνωριστήκατε πάνω σε δουλειά;

Γρηγόρης: Όχι, την καμάκωσα σε μπαρ! (γέλια) Μάλιστα, ήταν πολύ περίεργο όπως προέκυψε. Θυμάμαι πως ήταν Παρασκευή και οι φίλοι μου είχαν κανονίσει

να βγούμε σε ένα μαγαζί, αλλά ήμουν ερείπιο. Όμως, επέμεναν και τελικά πήγα. Φτάνω, λοιπόν, και κάθε πέντε λεπτά ερχόταν ο μετρ, που ήταν φίλος, και μου έλεγε «πάμε να σου γνωρίσω μια κοπέλα». Ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν πήγαινα. Την τρίτη φορά που μου το είπε, του ζήτησα να μου τη δείξει. Και μου δείχνει τη Ναταλί. Του λέω, λοιπόν, «φύγαμε!». Ήταν στον πάνω όροφο. Ανεβαίνω τα σκαλιά, βλέπω μάλιστα ότι συνοδευόταν, αλλά εγώ ατρόμητος!

Όντως συνοδευόσουν;

Ναταλί: Ήμουν με ένα φίλο, με τον οποίο είχαμε βγει μια δύο φορές. Υπήρχε ένα φλερτ από την πλευρά του. Ο Αλέξης, μετρ τότε στο μαγαζί, που είναι κοινός μας φίλος, μου έφερνε κάθε λίγο κόσμο για να μου συστήσει. Και ξαφνικά μου φέρνει και τον Γρηγόρη.

Γρηγόρη, για ποιο λόγο ήθελε να σου τη γνωρίσει;

Γρηγόρης: Πίστευε ότι ταιριάζουμε. Ομολογώ πως εγώ δεν την ήξερα.

Ναταλί: Εγώ τον ήξερα από την τηλεόραση, και μάλιστα τον αντιπαθούσα. Τότε δεν έβλεπα ποτέ πρωί τηλεόραση γιατί ήμουν στη δουλειά, αλλά αποσπασματικά είχα αποκομίσει την ιδέα πως ο Γρηγόρης είναι μισογύνης. Όταν, όμως, τον είδα να ανεβαίνει τις σκάλες, ήταν σαν να με χτύπησε ένα ρεύμα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν «κοίτα να δεις, αυτός είναι πολύ πιο ωραίος από κοντά!». Κάπως έτσι μας σύστησε και ξεκινήσαμε να μιλάμε.

Γρηγόρης: Φοβήθηκε, όμως, ότι επειδή θα την έβλεπα να συνοδεύεται θα με έχανε!

Ναταλί: Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα πώς θα γίνει να ξαναβρεθούμε. Είπαμε δυο κουβέντες και πήγε στην παρέα του. Την ώρα που έφευγα πια, καθώς το τραπέζι όπου καθόταν με τους φίλους του ήταν δίπλα στην είσοδο, πέρασα για να τον χαιρετήσω. Πήγα, λοιπόν, για μια «καληνύχτα» και μου είπε την εξής ατάκα: «Υπέροχη γυναίκα, εμείς οι δύο το Πάσχα θα το περάσουμε μαζί». Το Πάσχα ήταν σαράντα μέρες μετά! Μου ζήτησε να του γράψω το τηλέφωνό μου και του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση, επειδή συνοδευόμουν και ήθελα να κρατήσουμε τα προσχήματα.

Γρηγόρης: Έτσι, της είπα να μου το πει προφορικά. Είχα πιει κι εγώ λίγο παραπάνω και φοβήθηκα ότι δεν θα το θυμόμουν, όμως το συγκράτησα.

Και τελικά πότε σου τηλεφώνησε;

Ναταλί: Ήταν Παρασκευή. Περνάει το Σάββατο και δεν με πήρε.

Έκανες το δύσκολο;

Γρηγόρης: Όχι, έπαιζε η ΑΕΚ. Αλλά δεν την πήρα και φρίκαρε!

Ναταλί: Τσίμπησα. Λέω «τι έγινε; Έδειξε τόσο ενθουσιασμένος και δεν με παίρνει τηλέφωνο;». Τελικά με πήρε Κυριακή βράδυ. Μιλήσαμε και βγήκαμε τη Δευτέρα για φαγητό. Συναντηθήκαμε στις 20.00 και στις 22.00 με επέστρεψε στο σπίτι, μου είπε πως είχε πρωινό ξύπνημα. Παραξενεύτηκα. Μετά κατάλαβα πως τις καθημερινές δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι, παρά μόνο σε πολύ ειδικές περιστάσεις, και αυτό με γκρίνια.

The post Γρηγόρης Γκουντάρας-Νάταλι Κάκκαβα: Αποκαλύπτουν για πρώτη φορά πως ξεκίνησε η σχέση τους! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα