Γιώργος Μουκίδης: Η αποκάλυψη για την κόντρα με τον Νότη Σφακιανάκη και η αναφορά στον Πάνο Κιάμο «Δε θα του έδινα ποτέ τραγούδι γιατί…»

Ο Γιώργος Μουκίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 16 Οκτωβρίου. Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για τις διαφορές του με τον Νότη Σφακιανάκη, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν θα έδινε τραγούδι του στον Πάνο Κιάμο.

«Το πρώτο τραγούδι το έγραψα το 1988, το τραγουδάκι ήταν μια μπαλάντα που έχει πει ο Νότης Σφακιανάκης. Ο Νότης είναι αγαπημένος μου, αλλά κάνει βλακείες πότε πότε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μουκίδης.

Όσον αφορά στους καλλιτέχνη που δεν θα έδινε τραγούδι του

είπε: «Στον Κιάμο δε θα έδινα ποτέ τραγούδι. Δεν μ’ αρέσει όπως τραγουδάει, η φιλοσοφία του γενικά. Θεωρώ ότι δε σέβεται τα κομμάτια όσο πρέπει. Δεν νομίζω ότι ο Πάνος μπορεί να πει κομμάτια σαν τα δικά μου. Στην Πάολα θα έδινα ευχαρίστως».

«Θύμωσα που ο Νότης Σφακιανάκης έβγαλε το συμπέρασμα χωρίς να έχει στοιχεία ότι οι περισσότεροι Έλληνες δε θέλουν να εργαστούν. Αυτό είναι λάθος. Σου προσθέτει κάτι αυτό στη συναυλία σου; Θα πάρεις παραπάνω λουλούδια, παραπάνω παλαμάκι η παραπάνω ευρώ; Όχι. Γιατί να πεις κάτι κακό για κάποιον, που αυτός ο κάποιος είναι η χώρα σου; Είναι ψέματα γιατί εγώ όσοι Έλληνες ξέω θέλουν να δουλέψουν. Θα τα απέσυρα μόνο αν ζητούσε συγγνώμη, όχι από μένα. Είναι 46 τραγούδια. Κάποιοι με απειλούσαν κιόλας. Δεν έχω θέμα όποιος θέλει να έρθει να με βρει», είπε ο Γιώργος Μουκίδης για τις διαφορές τους με τον Νότης Σφακιανάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: To plus size μοντέλο του GNTM αποκαλύπτει τον λόγο που δεν συνέχισε στο διαγωνισμό «Την ημέρα της τελικής επιλογής ήμουν στο νοσοκομείο με…»

Keywords
Τυχαία Θέματα