Γιώργος Χρυσοστόμου: «Αν φύγω, θα είμαι χορτασμένος. Δεν έχω κανένα απωθημένο…»

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τα συναισθήματά του που έγινε 40 χρονών.

Συγκρουσιακός παραμένεις;
«Είμαι πιο ελαφρύς απ’ ότι παλαιότερα και στις συνεργασίες μου και με τους θεατές. Το ίδιο και με την αναγνωρισιμότητα. Παλιά ερχόταν ο κόσμος να μου μιλήσει και κρυβόμουν επειδή ένιωθα ντροπή. Κι αυτό μεταφραζόταν ως «σνομπισμός» ή «ψώνιο» αλλά στην πραγματικότητα ήταν συστολή.

Πάντως, μου αρέσει που είμαι συγκρουσιακός. Κι είμαι και με τους

φίλους μου έτσι γιατί θεωρώ ότι πρέπει να «σπάνε» τα αυγά για να πηγαίνει παρακάτω μια σχέση. Άμα είμαστε διαρκώς χαρούμενοι, κάτι έχουμε κρύψει. Δεν μπορώ πολύ τα σουηδικά μοντέλα, δεν φοβάμαι να συγκρουστώ αλλά δεν φοβάμαι και να πω μετά τη σύγκρουση ”Έχω κάνει μαλακία ,συγγνώμη”».

Είναι τελικά τα 40 η ηλικία που ο άντρας αρχίζει να νιώθει πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος;
«Προσωπικά, είμαι πιο ψύχραιμος απέναντι στα πράγματα. Και λίγο πιο τρυφερός θα έλεγα. Αλλά και πάλι, δεν μπορώ να το πω εγώ για τον εαυτό μου ότι είμαι πιο ώριμος. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι περίμενα από μικρό παιδί να φτάσω 40. Θεωρώ πως για τον άντρα είναι η πιο ωραία δεκαετία.

Επίσης, έχω ξεχωρίσει δυο βασικές κατηγορίες αντρών. Η πρώτη κατηγορία είναι αυτοί που μέχρι μια ηλικία τα κάνουν όλα σωστά και political correct και μετά αρχίζουν και τα διαλύουν όλα. Εγώ ανήκω στη δεύτερη. Όλα μου τα λάθη τα έκανα μέχρι κάποια ηλικία και τώρα μπορώ να πω ότι αν φύγω, θα είμαι χορτασμένος. Δεν έχω κανένα απωθημένο. Ταξίδεψα, τσακίστηκα αγάπησα!».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ηλίας Ψινάκης συγκινεί με το μήνυμά του για τον θάνατο του Γιάννη Σπανού

Αυτά είναι νέα! Eλληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Η Τζένη Μπαλατσινού δέχτηκε το πιο όμορφο δώρο από τα παιδιά της (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα