Γιώργος Αγγελόπουλος: ”Η σχέση μου με την Ντορέττα είναι μια φανταστική σχέση. Προσβάλλομαι όταν…”

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή Όλα Καλά και μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πίστευαν πως υπάρχει φλερτ μεταξύ τους ενώ fan ήλπιζαν να εξελιχθεί η όμορφη φιλία τους σε σχέση. Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν

δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι ”στον πάγο”.

Ο Ντάνος ξεκαθάρισε: ”Η σχέση μου με την Ντορέττα είναι μια φανταστική σχέση, τώρα λένε ότι μπήκε στον πάγο και αύριο θα την βγάλουν. Θέλω να αφήσουν την Ντορέττα ήσυχη γιατί έχουμε πει ότι είμαστε φίλοι και προσβάλλομαι όταν της γράφουν σχόλια εξαιτίας μου. Η Ντορέττα μου έχει φερθεί άψογα και εξαιτίας μου την κάνουν μια έτσι, μια γιουβέτσι, μια κοκορέτσι. Θα ξαναβγούμε για φαγητό όταν βολέψει και για ποτό θα πάμε αν τύχει. Λόγω των μετακινήσεων που έχω δεν προλαβαίνω να δω ούτε τους συγγενείς και τους φίλους που έχω εδώ. Θα ξαναβγώ με την Ντορέττα και με όποιον θέλω, δεν θα κρυφτώ πίσω από φανταστικές σχέσεις. Αν είμαι μαζί με κάποιον άνθρωπο θα το δημοσιεύσω, δεν θα πάρω άδεια από κανέναν…”

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Η on air απάντηση του Βασίλη Καλλίδη σε μηνύματα χρηστών του διαδικτύου: ”Είμαι λίγο εκνευρισμένος…”

Τι απάντησε η Φαίη για πρώτη φορά σε δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή;

Keywords
Τυχαία Θέματα