Γιατί να επιλέξεις ένα αποσμητικό με πρεβιοτικά;

Από το πιάτο μας στα… εργαστήρια των μεγάλων beauty brands, τα πρεβιοτικά (όπως και τα προβιοτικά) βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στη λίστα με τα it συστατικά της κοσμετολογίας που “δουλεύουν” για το καλό της επιδερμίδας μας.

Να θυμίσουμε πως τα πρεβιοτικά είναι θρεπτικά συστατικά που τρέφουν και ενισχύουν τον πληθυσμό των “καλών” βακτηρίων της επιδερμίδας, του γνωστού, πλέον, και πολυσυζητημένου μικροβιώματος που εξασφαλίζει την υγεία, την ισορροπία και την άμυνά της. Το bioten, στη νέα

σειρά αποσμητικών του, αξιοποιεί αυτή την ιδιότητα των πρεβιοτικών και ενισχύει τις συνθέσεις των προϊόντων ώστε να προσφέρουν επιπλέον περιποίηση αλλά και δράση κατά της κακοσμίας.

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα vegan αποσμητικά bioten περιέχουν πρεβιοτικά φυσικής προέλευσης, που ενισχύουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδα και περιορίζουν τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία στην περιοχή της μασχάλης. Δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητη επιδερμίδα, δεν περιέχουν οινόπνευμα, προσφέρουν 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία και έρχονται σε 5 διακριτικά αλλά μοναδικά αρώματα.

Το bioten Vitamin C μαζί με τα πρεβιοτικά φυσικής προέλευσης, περιέχει και Βιταμίνη C που προέρχεται από 100% φυσικό εκχύλισμα του φυτού acerola, πλούσια πηγή Βιταμίνης C, με μοναδικό άρωμα εσπεριδοειδών.

Το bioten Clay Minerals περιέχει 100% φυσικό άργιλο και πρεβιοτικά φυσικής προέλευσης, δεν αφήνει λευκά σημάδια και έχει διακριτική ευωδιά βανίλιας, το bioten Hyaluronic είναι εμπλουτισμένο με Yαλουρoνικό οξύ και πρεβιοτικά φυσικής προέλευσης, έχει λεπτό άρωμα και χαρίζει απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα.

Tο bioten Matcha Tea με 100% φυσικό εκχύλισμα Matcha Tea, χαρίζει ένα δροσερό άρωμα φρεσκάδας που αναζωογονεί την επιδερμίδα και προσφέρει παράλληλα την απόλυτη detox εμπειρία ενώ το bioten Rose αποσμητικό, με 100% εκχύλισμα από βιολογικό τριαντάφυλλο, χωρίς άλατα αλουμινίου, προσφέρει αναζωογονητικό άρωμα και δεν αφήνει την παραμικρή υποψία λευκών σημαδιών.

Πηγή φωτό: Instagram/doutzen

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Οι δύο απαράβατοι κανόνες ομορφιάς που ακολουθεί η Selena Gomez!

Η Lily-Rose Depp φοράει το πιο τέλειο κραγιόν της σεζόν!

Η Chiara Ferragni μάς δείχνει πώς κάνει την τέλεια βάση σε 5 λεπτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα