Γιάννης Φλωρινιώτης: Σοκάρει η ανάρτησή του δύο ημέρες πριν πεθάνει

Ακόμα ένα σπουδαίο πρόσωπο από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας «έφυγε» από τη ζωή, αφήνοντας πιο φτωχό τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έκλεισε για πάντα τα μάτια του την Τρίτη 6 Ιουνίου ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής «έσβησε» προκαλώντας μεγάλη θλίψη στους οικείους του.

Εδώ και αρκετούς μήνες ο Γιάννης Φλωρινιώτης αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα με την

υγεία του, καθώς μετά το τρίτο εμβόλιο που έκανε κατά του κορονοϊού δημιουργήθηκε ένα θέμα στην υγεία του και έτσι ζούσε με την καθημερινή χορήγηση οξυγόνου.

Τρεις μήνες πριν από τον θάνατό του, ο ίδιος είχε μιλήσει στο OPEN για την περιπέτεια της υγείας του χωρίς, ωστόσο, να το βάζει κάτω. Άλλωστε, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε δηλώσει πως ποτέ δεν φοβήθηκε τον θάνατο, αφού στη ζωή του τα έζησε όλα και είναι χορτάτος.

Η συγκλονιστική ανάρτηση του Γιάννη Φλωρινιώτη λίγο πριν πεθάνει

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media, με την τελευταία ανάρτησή του να γίνεται δύο ημέρες πριν «φύγει» από τη ζωή. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια χιουμοριστική φωτογραφία – meme, η οποία ανατριχιάζει, καθώς σχετίζεται με τον θάνατο.

«Να δεις που σε χίλια χρόνια θα βρουν οι αρχαιολόγοι τον τάφο του Φλωρινιώτη με τα χρυσαφικά και τα λαμέ και θα νομίζουν πως ήταν βασιλιάς», έγραψε επάνω στη φωτογραφία, με τον Γιάννη Φλωρινιώτη να την αναδημοσιεύει χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Φλωρινιώτης: «Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο», δήλωνε τρεις μήνες πριν πεθάνει

 Γιάννης Φλωρινιώτης: «Δεν φοβήθηκα ποτέ τον θάνατο, δεν με ενδιέφερε αν θα πεθάνω»

 Μαρία Σολωμού: «Υπέφερα στην κανονικότητα, 7 χρόνια έκλαιγα, χώρισα και έγινα καλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα