Γεωργία Αβασκαντήρα: Δείτε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Στα παρασκήνια του Your Face Sounds Familiar συνάντησε την προηγούμενη Κυριακή η Νάνσυ Παραδεισανού από το Πρω1νό του ΑΝΤ1, τον Γιώργο Χρανιώτη, με τον ηθοποιό να της αποκαλύπτει πως η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι.

«Το Ιούνιο θα γεννηθεί το πρώτο μου παιδί. Δεν μπορούσα να το κρατάω άλλο γιατί έρχεται και η γυναίκα μου στο YFSF και ψάχναμε τρόπους να καλυφθεί όλο αυτό το πράγμα. Μέχρι τον Ιούνιο για να το υποδεχτώ θα φτιάξω λίγο το δωμάτιο, θα μιλάω στο παιδί μου και θα μαγειρεύω γιατί η γυναίκα μου δεν μπορεί πλέον. Θέλαμε πολύ να κάνουμε παιδί. Η γυναίκα μου με αιφνιδίασε, είχαμε πάει στο Ναύπλιο ένα τριήμερο και μου ζήτησε τηγανητές πατάτες και όταν γύρισα μετά την παράσταση που έκανα και μου λέει ντύσου λίγο καλύτερα γιατί τράβηξε βιντεάκι και μου έκανε ένα δώρο που μέσα έγραφε «Family», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ύστερα, λοιπόν, από την ανακοίνωση αυτής της ευχάριστης είδησης,το ζευγάρι έλαβε πολλές ευχές αλλά και πολλά μηνύματα χαράς!

Έτσι, με αφορμή αυτών, η Γεωργία Αβασκαντήρα θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια όλους εκείνους που της ευχήθηκαν για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία της στην οποία έγραψε τα εξής λόγια: «Υπάρχει κάτι όμορφο που μπορεί να συμβεί στα social media, να ανταλλάξεις ευχές και όμορφα λόγια με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις} σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

{Υπάρχει κάτι όμορφο που μπορεί να συμβεί στα social media, να ανταλλάξεις ευχές και όμορφα λόγια με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις} σας ευχαριστώ πολύ όλους #22weekspregnant

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia Avaskantira (@gavaskantira) στις 22 Φεβ, 2020 στις 5:51 πμ PST

Διαβάστε περισσότερα:

Τραγωδία: 25χρονη τραγουδίστρια πέθανε λίγη ώρα πριν το live της

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κατά της Βασίλισσας: «Η λέξη Royal δεν ανήκει στην Ελισάβετ»

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Να μην ξαναγυρίσουμε σε αυτή την εποχή»

Keywords
Τυχαία Θέματα