Φτιάξτε μόνες σας το πιο ενυδατικό και δροσιστικό after sun!

Ο ήλιος, η θάλασσα και το νερό της πισίνας αφυδατώνουν το δέρμα σας. Απλώνετε το αντηλιακό σας, που περιέχει ενυδατικά στοιχεία αλλά η περιποίηση μετά το μπάνιο είναι απαραίτητη τόσο για να προσφέρετε έξτρα υγρασία αλλά και για να παραμείνει το μαύρισμά σας τέλειο.

Το after sun είναι το προϊόν που θα σας σώσει αφού αμέσως μετά την ηλιοθεραπεία και το δροσερό ντους το απλώνετε σε όλο το σώμα χαρίζοντας απαλότητα, ενυδάτωση και λάμψη.

Κι αν δεν έχετε μαζί σας το απαραίτητο προϊόν μη σκάτε. Μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας με φυσικά υλικά

και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VisageWERK | Anika (@visagewerk) στις 14 Αύγ, 2020 στις 5:41 πμ PDT

Θα χρειαστείτε: 5 κ.σ. aloe vera σε μορφή τζελ, 5 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.σ. έλαιο καρύδας, 2 κ.σ. βούτυρο καριτέ και μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο.

Ρίξτε τα υλικά μέσα σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια βάλτε το μέσα σε ένα βάζο από παλιά ενυδατική κρέμα ή ακόμη καλύτερα σε ένα με αντλία.

Η aloe vera είναι super δροσιστική και ενυδατική, το ελαιόλαδο χαρίζει απαλότητα στο δέρμα, το έλαιο καρύδας έχει αντιοξειδωτική δράση, το βούτυρο καριτέ ανακουφίζει από τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες και το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο χαρίζει υπέροχο άρωμα.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

DIY: Η ψηλή αλογοουρά με πλεξούδα που θα υιοθετήσετε το weekend που έρχεται!

Τα nail art designs που θα αναδείξουν το μαύρισμά σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα