Φορέστε το ίδιο άρωμα με τον αγαπημένο σας επιλέγοντας ένα από τα 5 ωραιότερα unisex!

Αλήθεια τώρα δεν είναι υπέροχη ιδέα να φοράτε το ίδιο άρωμα με τον αγαπημένο σας. Ένα που δεν είναι φλοράλ και ρομαντικό αλλά ούτε σκληρό και υπερβολικά δυνατό. Μια εσάνς δυναμική μεν αλλά με τρυφερά στοιχεία όπως είναι κάθε ερωτευμένος άνθρωπος. Γυναίκα ή άνδρας. Τα μεγαλύτερα beauty brands αλλά και αρωματοποιοί φρόντισαν να δημιουργήσουν unisex αρώματα για γυναίκες και άνδρες που δεν θέλουν τις τυπικές και κλασικές εσάνς αλλά κάτι ιδιαίτερο και πρωτότυπο.

Μην ξεχνάτε ότι το CK One του Calvin Klein είχε κάνει πάταγο όταν λανσαρίστηκε, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που βρήκαν τέλεια την ιδέα να υπάρχει επιτέλους ένα άρωμα και για τα δύο φύλα. Ακολούθησαν φυσικά με μεγάλη επιτυχία και πολλοί άλλοι σε μια προσπάθεια να πιάσουν τον σφυγμό της νέας τάξης πραγμάτων.

Σας προτείνω τα ωραιότερα και μοιραστείτε εκείνο που θα αγαπήσετε με την πρώτη:

Calvin Klein CK all: Δροσερό και ζωηρό χάρη στα εσπεριδοειδή που αποτελούν τη βάση της εσάνς αλλά και το κεχριμπάρι και τις νότες ξύλου που αφήνουν ένα γοητευτικό τελείωμα.

Kiehl’s Original Musk: Κλασικό και έντονο με το γνήσιο musk να αφήνει το αποτύπωμα του. Τα εσπεριδοειδή ενώνονται μαγικά με τα τριαντάφυλλα αλλά και το εξωτικό ylang ylang. Αφήνει να αιωρείται μια ανατολίτικη αίσθηση χάρη στο tonka nut και το πατσουλί.

Diptyque Fleur de Peau: Στη βάση του βρίσκεται το musk και ακολουθούν οι κόκκοι από ροζ πιπέρα και η τρυφερή ίριδα. Αφήνει μια ελαφριά μεν αλλά ιδιαίτερα εκκεντρική αίσθηση. Ιδανικό για όσους και για όσες αγαπούν να γοητεύουν με το άρωμα τους.

Jo Malone Lime Basil & Mandarin Cologne: Δροσερό και γεμάτο ζωντάνια με το κίτρο να επικρατεί και τα mandarin orange και περγαμόντο να δημιουργούν μια υπέροχη αρωματική συμφωνία.

Tom Ford Black Orchid: Όλη η γοητεία και το μυστήριο κλείνονται στο υπέροχο μπουκάλι με την υψηλή αισθητική. Περγαμόντο, κεχριμπάρι, βανίλια και Μεξικάνικη σοκολάτα δημιουργούν μια αξέχαστη εσάνς.

Διαβάστε ακόμη:

Έχετε κάνει περίγραμμα με glitter eyeliner; Αν όχι, ήρθε η ώρα!

Επιχείρηση τέλειες βλεφαρίδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα