Φοράς το άρωμά σου το πρωί αλλά μέχρι το μεσημέρι έχει εξαφανιστεί; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Το άρωμά σας είναι το σήμα κατατεθέν σας και οι νότες του κρύβουν πτυχές της προσωπικότητάς σας. Κάποιες από εσάς παραμένετε πιστές σε μια συγκεκριμένη εσάνς και οι υπόλοιπες επιλέγετε τα νέα λανσαρίσματα ή διαφορετικό ανάλογα με την εποχή, τη διάθεση και την περίσταση.

Αυτά όμως τα γνωρίζετε ήδη. Εκείνο που σας απασχολεί είναι η διάρκεια αφού τις περισσότερες φορές μέχρι το μεσημέρι έχει εξαφανιστεί και θα πρέπει να το ανανεώσετε. 

Από εδώ και στο εξής δεν υπάρχει λόγος να έχετε το άρωμά σας μόνιμα στην τσάντα

σας. Δεν είναι πρακτικό και κυρίως δεν είναι οικονομικό κάτι τέτοιο. Εμείς έχουμε τα καλύτερα tips ώστε να παραμένει στη θέση του όλη την ημέρα. 

Ενυδάτωση: Αν το δέρμα σας δεν είναι πλούσια ενυδατωμένο το άρωμα δεν έχει διάρκεια. Αμέσως μετά το ντους λοιπόν χρησιμοποιείστε ενυδατική κρέμα χωρίς άρωμα σε όλο το σώμα ή στα σημεία που απλώνετε την αγαπημένη σας εσάνς. Εναλλακτικά μπορείτε να προμηθευτείτε τη λοσιόν της ίδιας σειράς.

Τα σωστά σημεία: Είναι εξαιρετικά σημαντικό. Το σωστό είναι να βάζετε άρωμα στα σημεία του σώματος που υπάρχει σφυγμός που σημαίνει στους καρπούς, το λαιμό, πίσω από τα αυτιά και τα γόνατα αλλά και στο εσωτερικό των χεριών στο ύψος των αγκώνων.

Μην τρίβετε: Είναι μια κακή συνήθεια. Όταν ψεκάζετε το άρωμά σας τρίβετε το σημείο με τα δάχτυλά σας. Πρέπει να το σταματήσετε αφού με αυτό τον τρόπο δεν επιτρέπετε στις πολλές και διαφορετικές νότες να λειτουργήσουν σωστά.

Προϊόντα σώματος: Αν χρησιμοποιείτε ενυδατική κρέμα με διαφορετικό άρωμα ή έλαια και στη συνέχεια το άρωμά σας το πιθανότερο είναι οι νότες να αναμειχθούν και να αλλοιωθούν.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Maskne: Η ακμή που προκαλεί η καθημερινή χρήση μάσκας και οι τρόποι για να την αντιμετωπίσετε!

Είναι ασφαλές να βάζετε αιθέρια έλαια στη μάσκα προστασίας; Δείτε τι λένε οι ειδικοί!

Keywords
Τυχαία Θέματα