Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δηλώνει: «Ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό…»

Το πρωί της Τρίτης ένα θέμα που συζητήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του τον έκανε να βγει έξω από τα ρούχα του και δεν άντεξε να μην τοποθετηθεί. Όλα ξεκίνησαν μετά την είδηση πως μια ανύπαντρη μητέρα ήθελε να βαφτίσει το παιδί της και ο ιερέας το απαγόρευσε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε: «Να πηγαίνουμε το Πάσχα στην εκκλησία για 5΄είναι καλά;» και πρόσθεσε: «Μπορεί κάποιος να της φέρθηκε άσχημα αυτής της κοπέλας, μπορεί να της έταξε κάποιος γάμο και να την παράτησε μετά,

ποιος είσαι εσύ που θα την κρίνεις και δε θα της βαφτίσεις το παιδί; Οι παπάδες θα είναι οι πρώτοι που θα καούν, η ψυχή τους δε θα ηρεμήσει ποτέ. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να έχεις το λειτούργημα του Χριστού και να προσπαθήσεις να βοηθήσεις τους ανθρώπους και να τους φέρεσαι πρόστυχα».

Τα μέλη της ραδιοφωνικής εκπομπής επέλεξαν να προχωρήσουν σε κάποια τραγούδια προκειμένου να ηρεμήσουν κάτι βέβαια που δεν συνέβη… Μόλις επέστρεψαν ένας συνεργάτης του Γρηγόρη τον ενημέρωσε πως πρόκειται να γίνει νονός και ο ιερέας τόνισε πως δεν γίνεται να του δώσει κάτω από 50 ευρώ. Τότε ο γνωστός παρουσιαστής ξέσπασε για ακόμα μια φορά: «Κάποιοι αλήτες (σ.σ. ιερείς) χαλάνε όλη την εικόνα, αλλά δε θα πέσει ένας στα χέρια μου; Μα την Παναγία, ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό, στη μάνα μου ορκίζομαι, δε θα μου πέσει ένας να μου πει κάτι τέτοιο;».

Ακούστε τα αποσπάσματα:

The post Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δηλώνει: «Ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό…» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα