Έξαλλη η Κατερίνα Στικούδη: “Για εμένα μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε! Όχι όμως…”

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε με το νέο video clip της Κατερίνας Στικούδη για το τραγούδι “Ένθαδε Κείται”, καθώς η τραγουδίστρια δεν δίστασε να μπει μέσα σε φέρετρο.

Σε δηλώσεις της στο Happy Day, η Κατερίνα μίλησε για τη νέα της δουλειά και τόνισε πως οι γονείς της, την καμαρώνουν: «Στο φέρετρο με έβαλε ο καλός μου, με αποχαιρέτησε (γέλια)… Τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά… Οι γονείς μου καμαρώνουν πάρα πολύ γιατί τους είχα εξηγήσει από πριν τη συνολική δουλειά του άλμπουμ, ότι ουσιαστικά είναι βιωματικό, ότι έχει να κάνει με τη ζωή ενός ανθρώπου. Η μαμά μου συμμετέχει κιόλας στο άλμπουμ. Στο πρώτο τραγούδι που λέγεται 16 Απριλίου, θα ακούσετε τη φωνούλα της…».

Η παραπάνω δήλωση της όμως, φαίνεται πως παρεξηγήθηκε, καθώς πολλά sites έπαιξαν τις εν λόγω δηλώσεις με τον τίλο “Οι γονείς μου καμαρώνουν που με είδαν στο φέρετρο”, ενώ η ίδια εννοούσε πως την καμαρώνουν για τη δουλειά της. Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram, στης οποίας τη λεζάντα, έγραψε: “Για μένα μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε .. Όχι όμως για την οικογένεια μου …”.

Δείτε την ανάρτηση της:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις 6 Φεβ, 2018 στις 1:55 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Αθηνά Οικονομάκου: Μόλις μαρτύρησε το φύλο του μωρού που περιμένει με αυτή την φωτογραφία;

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην ίδια εκπομπή!

Keywords
Τυχαία Θέματα