Εύη Σαλταφερίδου για Στέλιο Χανταμπάκη: «Θα πω κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει να το αποκαλύψω»

Η Εύη Σαλταφερίδου αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από το «Survivor All Star» και πλέον έχει επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Το μεσημέρι της Κυριακής (7/5), η πρώην παίκτρια του eality επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και -μεταξύ άλλων- μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου για τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι, καθώς και το παρασκήνιο πίσω από την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη.

«Να πω κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει να το πω τώρα αλλά για να καταλάβετε ότι όσα λένε ο Βασάλος

και η Μελίνα δεν ισχύουν καθόλου… πριν την αποχώρησή μου, ο Στέλιος μου είπε “αν αποχωρήσεις, πες στην οικογένειά μου ότι τους αγαπώ πολύ και αν βγω υποψήφιος να μη με στηρίξουν καθόλου. Δεν ήθελε άλλο να κάτσει και για μένα ήταν πολύ σωστό αυτό που έκανε. Ήταν από τους καλούς παίκτες. Δεν είναι ότι δεν περίμενε ότι θα φύγει, μου έλεγε: όσο πάει», είπε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Στη συνέχεια, η ίδια σχολίασε: «Μία ώρα πριν κοιμηθούμε όλοι, πήγαινε στο κρεβάτι και καθόταν χωρίς να κοιμάται και έλεγε: “θέλω να έρθουν οι εικόνες της οικογένειάς μου στο μυαλό μου. Ήταν ο μόνος που το έκανε και αυτό δείχνει για μένα ποιος είναι ο ίδιος αλλά και τον λόγο που έφυγε ο Στέλιος”.

Δεν έβαλε τον κόσμο στη διαδικασία να ξοδέψει τα λεφτά του. Δεν περίμενε ούτε κάτι καλό, ούτε κάτι κακό. Όλη μέρα μιλούσε για την οικογένειά του».

Διαβάστε επίσης:

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Ήταν σοκ, κανείς δεν περίμενε ότι θα πει…»

Βόλος: Θρήνος για 45χρονο πυροσβέστη που αυτοκτόνησε με περίστροφο – Ήταν πατέρας 5 παιδιών

Ελένη Τσολάκη: «Εάν ένα κανάλι θέλει να σε κρατήσει ενώ σε θέλει και κάποιο άλλο, ας σου κάνει μια πιο ενισχυμένη πρόταση»

Keywords
Τυχαία Θέματα