«Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;»

Είναι ένα πρόσωπο που τα λέει πάντα… έξω από τα δόντια και κάθε που απαντάει για κάτι, το κάνει χωρίς δισταγμούς και με αρκετή δόση χιούμορ.

Πρόκειται για τον Φάνη Λαμπρόπουλο, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και -μεταξύ άλλων- απάντησε για την Κατερίνα Ζαρίφη, τη συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και το δοκιμαστικό από το οποίο πέρασε στον ΑΝΤ1 για το τηλεπαιχνίδι «5Χ5».

«Είμαι ο άνθρωπος των δοκιμαστικών, μου αρέσει πολύ να δοκιμάζομαι. Ωραία περάσαμε, κάναμε κάτι

σαν προσομοίωση, δεν ξέρω τι θα γίνει. Πέρασε πολύς κόσμος είναι η αλήθεια», είπε αρχικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Για την Κατερίνα Ζαρίφη, η ραδιοφωνικός παραγωγός απάντησε: «Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι φαβορί όπου και να πάει, είναι πολύ καλή και θα είναι και σε αυτό πολύ καλή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει τρομερή επαφή με τον κόσμο και η Κατερίνα σε αυτό είναι μανούλα. Θα χαρώ, αν είναι να χάσω λεφτά, να τα χάσω από την Κατερίνα».

Για τις άλλες τηλεοπτικές προτάσεις που μπορεί να έχει από τον ΑΝΤ1 και το ενδεχόμενο επιστροφής στο «The 2Night Show», ο Φάνης Λαμπρόπουλος απάντησε: «Εγώ αυτό που θέλω είναι να κάνω πράγματα που είναι fun. Κυρίως με ενδιαφέρει η συνθήκη, να περνάω καλά. Έβαλα βύσμα για να φύγω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναγυρίσω;».

Κλείνοντας, ο Φάνης Λαμπρόπουλος ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Θα ήταν τιμητικό να συνεργαστώ με κάποια εκπομπή με πιο… σοβαρό προφίλ. Έχεις καταλάβει πόσο χαμηλά έχω πέσει για τα λεφτά; Έχω κάνει άσχημα πράγματα για τα λεφτά, άσε τον Αρναούτογλου ας πούμε».

Διαβάστε επίσης:

Ήβη Αδάμου: «Έγραψαν ότι ήταν διαφημιστικό τρικ το ότι πήγα στο νοσοκομείο»

Μελέτης Ηλίας: «Έπαιρνα ναρκωτικά, έφτασα κοντά στον θάνατο»

Στέλιος Χανταμπάκης: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το «Survivor All Star» – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα