Έριξε αυλαία το Πάμε Πακέτο-Συγκινημένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Είναι η τελευταία φορά…”

Τα δύο τελευταία πακέτα για την φετινή σεζόν άνοιξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου το βράδυ της Τετάρτης. Το Πάμε Πακέτο έριξε αυλαία και η παρουσιάστρια, στην έναρξη της εκπομπής, ιδιαίτερα συγκινημένη ευχαρίστησε τον κόσμο που σε μια δύσκολη τηλεοπτικά σεζόν την στήριξε.

«Είναι η τελευταία φορά φέτος που λέμε καλησπέρα. Καλωσήρθατε κι απόψε στο Πάμε Πακέτο

ημέρα Τετάρτη. Κρατήστε ό,τι θέλετε από αυτά που λέω. Όλα κάτι σημαίνουν. Τελευταία εκπομπή για αυτή τη σεζόν. Με τις αλλαγές μας στη μέρα, την προσπάθεια να έρθει το κοινό κοντά μας. Ήρθε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν μας αφήσατε ούτε μια στιγμή να νιώσουμε μοναξιά στο βράδυ της Τετάρτης.

Πραγματικά δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και την αγάπη μου για όλα αυτά που ζούμε όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς εκεί…Πάμε Πακέτο εσείς κι εμείς. Δυνατά, συνεκτικά, ουσιαστικά, όλα αυτά τα χρόνια το ζούμε μαζί και πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ συγκινημένη. Θέλω να πιστεύω ότι με τις κάποιες αλλαγές που πάλι θα γίνουν, δεν τις γλιτώνει το Πακέτο τις αλλαγές, αλλά τις αντέχει κιόλας, και του χρόνου θα είμαστε εδώ μαζί αγαπημένοι. Κι αυτό έχει σημασία», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη:

Mad VMA 2018: Η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε το νέο της τραγούδι και «έκοψε» την ανάσα με την εμφάνιση της

Keywords
Τυχαία Θέματα