Έρχονται βροχές και θα χρειαστείτε αδιάβροχη μάσκαρα. Έχετε;

Την αδιάβροχη μάσκαρα την έχουμε συνδέσει με το καλοκαίρι και τη θάλασσα. Θεωρούμε ότι μόνο όταν πρόκειται να πάμε για μπάνιο και βουτιές πρέπει να την χρησιμοποιούμε ώστε να μην φεύγει από τη θέση της. Λάθος. Μέγα λάθος.

Εκτός από τα μακροβούτια υπάρχουν και οι φθινοπωρινές βροχές, που μπορεί να μας βρουν ξαφνικά στο δρόμο και να γίνουμε μούσκεμα. Τουλάχιστον ας έχουμε φροντίσει να μην τρέξει το μακιγιάζ μας. Επίσης αν έχουμε αποφασίσει να χτίσουμε κορμί και λιώνουμε στο γυμναστήριο υπάρχει άλλο προϊόν που

θα μείνει εκεί σταθερά μαζί μας όσο κι αν ιδρώσουμε; Όχι βέβαια. Μόνο εκείνη. Εκεί στη δύσκολη άσκηση pilates με τα μαλλιά μας να στάζουν στο πρόσωπο. Η μάσκαρα αναλλοίωτη.

Η αδιάβροχη μάσκαρα άλλωστε όπως όλες ξέρουμε είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στο νερό. Αυτός είναι και ο ρόλος της. Πράγμα που σημαίνει ότι όταν θέλετε να την αφαιρέσετε θα χρησιμοποιήσετε και το κατάλληλο προϊόν ντεμακιγιάζ. Δεν τρίβουμε σαν να μην υπάρχει αύριο την περιοχή των ματιών. Απαγορεύεται. Είναι ευαίσθητη και πρέπει να της φερόμαστε με τρυφερότητα.

Επιλέγουμε ένα ειδικό ντεμακιγιάζ ματιών με έλαια στη σύνθεση του ώστε να ενυδατώνε και να φροντίζει παράλληλα και την περιοχή των ματιών και τις βλεφαρίδες και με ένα βαμβάκι περνάμε απαλά την περιοχή 1-2 φορές ώστε να μην μείνουν υπολείμματα. Πολύ καλή επιλογή επίσης είναι τα νερά ντεμακιγιάζ προσώπου τα οποία είναι κατάλληλα και για τα μάτια. Είναι ελαφριές φόρμουλες και δεν προκαλούν ερεθισμούς. Όπως και τα γαλακτώματα με ενυδατικούς παράγοντες που περιποιούνται και χαρίζουν την απαραίτητη υγρασία.

Για να επανέλθουμε όμως στις μάσκαρα εμείς τώρα θα σας δείξουμε τις αγαπημένες μας ώστε να εφοδιαστείτε με την καλύτερη της αγοράς. Εσείς δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα ακόμα κι αν δεν έχετε διάβασε το δελτίο καιρού. Και μην πτοείστε.

Yves Saint Laurent Volume Effect Faux Cils Waterproof Luxurious Mascara Charcoal Black

Dior Diorshow Waterproof Mascara

Too Faced Better than Sex Waterproof Mascara

Tom Ford Waterproof Extreme Mascara

MAC Extended Play Gigablack Lash Mascara

L’ Oréal Paris Voluminous Volume Building Waterproof Mascara

Lancome Grandiose Waterproof Mascara

Benefit Bad gal Wateproof Mascara

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια και το καλοκαίρι, απλά σας επισημαίνουμε ότι είναι παντός καιρού.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το μακιγιάζ που πρέπει να κάνετε απόψε!

Οι ανέμελοι κότσοι είναι το χτένισμα του weekend (βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα