Ερασμία Μάνου: Η απίστευτη αποκάλυψη της κόρης της Σοφία Βόσσου για το “The Voice”!

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο “The Voice”. Μάλιστα, έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για την παραγωγή του talent show.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Η συμμετοχή μου στο The Voice άνοιξε μεγάλη πόρτα, ασχέτως αν με απέρριψαν. Με γνώρισαν άνθρωποι

που δεν ήξεραν ότι η Σοφία είχε κόρη και ότι ήταν τραγουδίστρια, όπως η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς… Ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία για μένα, γιατί δεν έχω μάθει να περνάω οντισιόν, δεν μου αρέσουν. Ήταν στενάχωρο το ότι δεν γύρισαν οι κριτές, παρόλο που πιστεύω ότι σίγουρα έγινε γιατί επέμεναν να έρθει η μαμά μου στα παρασκήνια στο family room.

Το πρωί είχα το γύρισμα και μέχρι τη 1:00 τη νύχτα μάς έπαιρναν τηλέφωνο από την παραγωγή, εμένα και τη μαμά μου, λέγοντάς μας: «Να έρθει η μαμά»… και πλήρωσα το ότι δεν ήρθε η μαμά. Δεν θα κέρδιζα και πολλά, άλλον ένα με δύο γύρους. Καλύτερα που έγινε έτσι, γιατί πέρασα και… δεν ακούμπησα”.

Όσο για τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, τόνισε: “Έχω «φάει απορρίψεις» από ανθρώπους του χώρου. Μάλιστα, κάποια στιγμή, από κάποιον που με έχει μεγαλώσει σχεδόν κι αυτό με πλήγωσε. Ήταν φίλος με τη μαμά μου… Γενικά, δεν εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους του χώρου, δεν έχω δει τίποτα καλό, λίγοι είναι εκείνοι που εκτιμώ από τον χώρο”!

Διαβάστε ακόμη:

Το «Πρω1νό» με τη Φαίη μας επιστρέφει ανανεωμένο-Η πρεμιέρα και οι νέοι συνεργάτες! 

Χρήστος Φερεντίνος: Το απρόοπτο που του έτυχε κατά τη διάρκεια των διακοπών!

Σκοτώθηκε σε τροχαίο διαγωνιζόμενη μουσικού talent show 

Keywords
Τυχαία Θέματα