Επιτέλους: Ένα από τα πιο διάσημα K-beauty brands ήρθε στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι skinthusiast και να μην έχεις συναντήσει ξανά και ξανά, σε reviews που υποκλίνονται στη σύνθεση και την αποτελεσματικότητά τους, τα προϊόντα του Κορεάτικου brand dear, Klairs (ή σκέτο Klairs, όπως έχει καθιερωθεί στην beauty κοινότητα).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dear, Klairs (@klairs.global)

Το γεγονός ότι στον αχανή πλανήτη του skincare, με τις αμέτρητες

κυριολεκτικά επιλογές σε προϊόντα και μάρκες, ένα brand από την Κορέα, σπάει τα σύνορα της χώρας και κατορθώνει να είναι σταθερά περιζητήτο σε όλο τον κόσμο, εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, δεν είναι φυσικά τυχαίο: η Klairs ξεκίνησε το 2010 στη Σεούλ, επικεντρώνοντας την έρευνά της στη δημιουργία συνθέσεων απολύτως φιλικών με την ευαίσθητη επιδερμίδα. Εστιάζοντας μόνο στα απολύτως απαραίτητα, πιο αποτελεσματικά συστατικά και εξασφαλίζοντας πως είναι απολύτως ασφαλή, χωρίς την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό στην ευαίσθητη επιδερμίδα, η Klairs έχτισε μια γκάμα προϊόντων που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του καθημερινού skincare.

Cruelty-free από την αρχή, πολύ πριν το κύμα ευαισθητοποίησης για τα πειράματα στα ζώα κατακλύσει τον πλανήτη, vegan και eco-friendly, αυτό το K-beauty brand ξεχώρισε και ξεχωρίζει γιατί προτιμάει να “μιλάει” μέσα από την αποτελεσματικότητα των συνθέσεών του, με το word of mouth (που αποθεώνει τα προϊόντα του), και με τη γλώσσα των αριθμών που δείχνουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι είναι από τα πιο αγαπημένα, value for money brands των skincare addicts!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dear, Klairs (@klairs.global)

Την Klairs θα τη βρεις αποκλειστικά online, στο korendy.gr, και σου προτείνω να ξεκινήσεις τη γνωριμία μαζί της με δύο προϊόντα που ξεπουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια σε όλο τον κόσμο: το Freshly Juiced Vitamin Drop, ένα serum με καθαρή βιταμίνη C, και την Freshly Juiced Vitamin E Mask.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dear, Klairs (@klairs.global)

Το Freshly Juiced Vitamin Drop είναι ένα υποαλλεργικό, vegan serum με σταθεροποιημένη, καθαρή βιταμίνη C που διώχνει τα νεκρά κύτταρα, καταπολεμά τη θαμπάδα και μειώνει το μέγεθος των πόρων. Στην καρδιά του “χτυπάει” 5% καθαρή βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, απαραίτητο για την υγεία, τη νεανικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας, εκχύλισμα centella asiatica, το διάσημο βότανο με την ισχυρή καταπραϋντική δράση και εκχύλισμα yuzu, το γιαπωνέζικο εσπεριδοειδές – it συστατικό της σύγχρονης κοσμετολογίας- που ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών.

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις: το brand προτείνει να χρησιμοποιείς το Freshly Juiced Vitamin Drop την ημέρα (οπωσδήποτε με αντηλιακή προστασία από πάνω!) ή νύχτα (θα ξυπνάς με φωτεινό, καθαρό πρόσωπο κάθε πρωι) ενώ, αν έχεις πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα, η συμβουλή του είναι να αναμειγνύεις 1-2 σταγόνες από τον ορό με την κρέμα ημέρας ή νύχτας, για καλύτερη απορρόφηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dear, Klairs (@klairs.global)

Η Freshly Juiced Vitamin E Mask είναι μια vegan, βελούδινη μάσκα προσώπου που προσφέρει στην επιδερμίδα ένα ισχυρό κοκτέιλ αντιοξειδωτικών τα οποία καταπολεμούν τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, συσφίγγουν και αναζωογονούν όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα το ξηρό και ταλαιπωρημένο. Η βιταμίνη Ε που περιέχει, ενδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και τη βοηθάει να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών, η νιασιναμίδη μειώνει το μέγεθος των πόρων και διώχνει τη θαμπάδα, η αδενοσίνη λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, το εκχύλισμα centella asiatica προσφέρει την καταπραϋντική δράση του ενώ τα ceramides βελτιώνουν την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, συγκρατώντας στο εσωτερικό της την πολύτιμη υγρασία.

Πώς θα την χρησιμοποιήσεις: ως μάσκα νύχτας η οποία, ενώ εσύ κοιμάσαι, θα δουλεύει εντατικά για να περιορίσει τα σημάδια πρόωρης γήρανσης και να βελτιώσει την ποιότητα της επιδερμίδας σου ή καθημερινά, σε ρόλο κρέμας ημέρας, αν έχεις ξηρό, ταλαιπωρημένο δέρμα για την πιο βαθιά, ανακουφιστική φροντίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα