Εμφανίζονται όταν φοράτε καινούργια παπούτσια ή μετά το τρέξιμο: Μάθετε τα πάντα για τις φουσκάλες και κερδίστε ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης ποδιών από τη Hansaplast!

Πόσες φορές έχουμε αγοράσει ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια, το οποίο στην αρχή μας στένευε λιγάκι και κατά τη διάρκεια της μέρας λόγω της τριβής εμφανίστηκε φουσκάλα στη φτέρνα ή στα δάχτυλα, η οποία πονούσε πάρα μα πάρα πολύ; Ή πόσες φορές έχουμε πάει για τρέξιμο, ειδικά τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός, και έχει εμφανιστεί φουσκάλα στην πατούσα μας;

Ναι, πρόκειται για ένα πολύ συχνό φαινόμενο που μας απασχολεί όλους, αφού σιγά σιγά τα χειμωνιάτικα παπούτσια μας τα αντικαθιστούμε με τα καλοκαιρινά. Τι κάνουμε όμως σε

αυτή την περίπτωση; Μα φυσικά… απευθυνόμαστε στη Hansaplast, που είναι ο ειδικός στα επιθέματα και μας ανακουφίζουν άμεσα από τον πόνο, έχουν δυνατή επικόλληση και είναι αδιάβροχα.

Αναλυτικά απορροφούν το υγρό της φουσκάλας έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργηθεί ένα προστατευτικό στρώμα γέλης πάνω από το πονεμένο σημείο, προστατεύουν την πληγή από περαιτέρω πίεση, προφυλάσσουν από επιπλέον τριβή και απομακρύνουν τη βρομιά και τα βακτήρια από την τραυματισμένη περιοχή. Έτσι επιτυγχάνεται ταχύτερη επούλωση.

Παράλληλα η Hansaplast διασφαλίζει ότι τα επιθέματα για φουσκάλες θα παραμείνουν στη θέση τους έως 48 ώρες, καθώς έχουν δυνατή επικόλληση και είναι αδιάβροχα.

Ας δούμε τώρα αναλυτικά πως λειτουργούν και ποια προϊόντα περιλαμβάνουν:

Μικρά επιθέματα για φουσκάλες: Χρησιμοποιούνται για κάθε μικρή φουσκάλα στα πόδια, παρόλο που είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τις φουσκάλες στα δάχτυλα των ποδιών. Ναι, ακόμα και οι πιο δύσκολες και επίπονες που βγαίνουν ανάμεσα στα δάχτυλα.

Μεγάλα επιθέματα για φουσκάλες: Κατάλληλα για χρήση σε οποιοδήποτε σημείο του ποδιού, αλλά και για τις φτέρνες (πίσω μέρος του ποδιού), παρέχουν άμεση ανακούφιση από τον πόνο και προστατεύουν την πληγή από την πίεση. Επιπλέον προφυλάσσουν από την επιπλέον τριβή, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για τη μείωση της τριβής από τα παπούτσια.

XL επιθέματα για φουσκάλες: Ιδανικά για την αντιμετώπιση φουσκαλών στα πέλματα, όπου απαιτείται μεγαλύτερη προστασία από την πίεση. Το ίδιο ισχύει και για τις φουσκάλες στο μετατάρσιο του πέλματος, ένα σημείο για το οποίο τα μικρότερα επιθέματα για φουσκάλες δεν είναι επαρκή. Το μεγάλο μέγεθος και το ιδανικό σχήμα τους προστατεύσουν σωστά ακόμη και μεγάλες φουσκάλες από τα τακούνια, απαλύνοντας τον πόνο που σχετίζεται με πρόσθετη πίεση ή τριβή στην περιοχή.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές:

-Μην τρυπάτε τη φουσκάλα γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης

-Εφαρμόστε το επίθεμα σε καθαρό και στεγνό δέρμα χωρίς ζάρες

-Μην αλλάξετε το επίθεμα μέχρι να ξεκολλήσει μόνο του

-Κυκλοφορούν με την σύσταση του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων Ποδολόγων

Ακόμα δείτε περισσότερα στο βίντεο από την παρουσίασή τους στο Πρω1νό!

Keywords
Αναζητήσεις
τρεξιμο φουσκαλες παπουτσια
Τυχαία Θέματα