Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η μητέρα μου πέθανε στα χέρια μου! Ήταν τρομακτικό σοκ για μένα»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε ο Βύρων Κολάσης, ο οποίος μίλησε για ένα πολύ προσωπικό του θέμα. Χαρακτηριστικά, ανέφερε πως η “χειρότερη στιγμή” της ζωής του, ήταν ο θάνατος της μητέρας του, η οποία πέθανε στα χέρια του.

“Πρόσφατα, τον Ιούνιο του 2016, «έχασα» τη μητέρα μου. Ήταν ένα τρομακτικό σοκ για μένα και οφείλω να ομολογήσω ότι ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει. Παρόλο που δεν ήμουν το «παιδί

της μαμάς», καθόλου, ο δεσμός μητέρας-παιδιού είναι τόσο ισχυρός, που καμιά φορά το καταλαβαίνεις και το συνειδητοποιείς όταν το χάσεις, όχι όταν το ζεις καθημερινά. Αυτό για μένα ήταν συγκλονιστικό, ήταν ίσως η χειρότερη στιγμής της ζωής μου, γιατί η μητέρα μου πέθανε στα χέρια μου, έζησα όλη τη διαδικασία. Η μαμά έπασχε από Αλτσχάιμερ, το οποί επιδεινώθηκε ξαφνικά εκεί που δεν το περιμέναμε. Είναι μια αρρώστια που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα “χτυπήσει” γιατί τη μία μέρα μπορεί να είσαι καλά, όρθιος, και την άλλη να σωριαστείς, ενώ η συνέχεια είναι να φύγεις από τη ζωή.”, ανέφερε.

Εξήγησε πως απώλεια της του στοίχισε, καθώς έμεναν μαζί: “Ναι, μέναμε στο ίδιο σπίτι. Τα τελευταία οκτώ χρόνια της ζωής της έμενα με τη μητέρα μου. Είναι τρομερή η απώλειά της για μένα”.

Διαβάστε ακόμη:

Survivor 2018: Αποχώρησε η Ελένη Χατζίδου – “Χαίρομαι που έμεινε ο Γιάννης…”

Νέος μέλος στην οικογένεια Μαραντίνη-Χρηστίδου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο τραγουδιστής

Keywords
Τυχαία Θέματα