Ελένη Μενεγάκη: “Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι ότι είμαι τόσο διαλυμένη…”

Στην εκπομπή “Ελένη” συζήτησαν για τις γυναίκες που συνδυάζουν την οικογένεια με τη καριέρα. Με αφορμή αυτό, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τις δικές της “δύσκολες” ημέρες μετά τη δουλειά και τους λόγους που την πιάνουν οι τύψεις!

«Η γυναίκα που έχει μάθει να εργάζεται στη ζωή της έχει ανάγκη κάποια στιγμή να ξαναμπεί στον ρυθμό της. Δεν είναι ότι δεν αγαπάει το παιδί της, αλλά πρέπει να συμπληρώσει όλα τα κομμάτια για να είναι και η ίδια καλά και να είναι ακόμα

καλύτερα στο σπίτι της, στο παιδί της.

Εγώ δεν αισθάνομαι τύψεις που δουλεύω, αισθάνομαι τύψεις όταν γυρνάω κάποιες φορές στο σπίτι μου και είμαι τόσο κουρασμένη, πιεσμένη, τρελαμένη, από το τι έχω ζήσει μέσα στη μέρα μου, που δεν έχω την ίδια γλυκιά διάθεση να προσαρμοστώ άμεσα. Πρέπει να πάρω λίγο χρόνο για να ηρεμήσω και να μου βγει όλη η καλή διάθεση που πρέπει να έχεις με τα παιδιά και όχι ο εκνευρισμός. Εκεί λίγο με πιάνουν οι τύψεις μου. Τις μέρες που αισθάνομαι ότι είμαι τόσο διαλυμένη που δεν μπορώ να μιλήσω, θέλω λίγο τον χρόνο μου, εκεί αισθάνομαι τύψεις και πεθαίνω.», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το pre wedding party του ζευγαριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα