Ελένη Μενεγάκη: Τι είπε για τα καλλιστεία και τις πλαστικές επεμβάσεις των κοριτσιών;

Μετά από οχτώ χρόνια απουσίας τα καλλιστεία επέστρεψαν στην τηλεόραση μέσα από το Μακεδονία TV. Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Ιωάννα Μπέλλα, το κορίτσι που απορρίφθηκε από την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model για τις αισθητικές επεμβάσεις που έκανε. Έτσι, τις τελευταίες μέρες γίνεται μια πολύ μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσο είναι σωστό τα κορίτσια να παρεμβαίνουν στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία για πολλά χρόνια παρουσίαζε τον διαγωνισμό ομορφιάς, ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της, ποια είναι η γνώμη της.

«Εγώ στα δέκα χρόνια που έκανα καλλιστεία, εκτός από κάποιες μυτούλες αν τις καταλάβαινες… αυτό απασχολούσε τη γυναίκα τότε. Δεν απασχολούσαν τα κορίτσια κάτι άλλο… Τα μπότοξ, τα υαλουρονικά είναι για εμάς, στις ηλικίες μας… Δεν είναι για κοριτσάκια είκοσι χρονών. Διαφωνώ, δεν ξέρουμε από τα είκοσι που θα κάνουμε ρυτίδες για να κάνουμε… άλλες ρυτίδες θα κάνω εγώ, και άλλες ο άλλος… Δεν υπήρχαν τότε τέτοια να φουσκώνουν τα χείλη τους…», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Πάνος Βλάχος: Πως απάντησε στους δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου;

Keywords
Τυχαία Θέματα