Ελένη Μενεγάκη: Όσα είπε για το ταξίδι στην Άνδρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μακριά από την Αθήνα, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στον αγαπημένο της προορισμό, την Άνδρο και πέρασε στιγμές χαλάρωσης δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το μεσημέρι της Τρίτης (9/6) η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που της έκανε εντύπωση.

“Γυρίσαμε και εμείς. Καλώς μας δεχτήκατε. Πως περάσατε εσείς που είχατε

τα τυχερά σας και μπορέσατε να βγείτε έξω από την μεγάλη πόλη που ζει ο καθένας; Η μισή Ελλάδα από εδώ στην Αθήνα, φύγαμε οι περισσότεροι. Δεν ξέρω αν τα πλοία είναι γεμάτα, εγώ πάντως την Παρασκευή που ταξίδεψα με το πλοίο της αγαπημένης μου γραμμής ΆνδροΤήνοΜύκονο και σταμάτησα βέβαια στην Άνδρο. Είχε κόσμο παιδιά αλλά δεν γινόταν…είναι αυτό που λέμε ήσυχα. Είχε κόσμο αλλά δεν είναι αυτό που λέγαμε παλιά “Είναι του Αγίου Πνεύματος, θα βρω εισιτήριο;”. Πήγα στο πλοίο και έμεινα μέσα στο αυτοκίνητο στον πάνω όροφο και είναι όλα ανοιχτά με αέρα και είπα να μην πολυκυκλοφορούμε. Με εντυπωσίασε, δεν κατέβηκα εγώ για μπάνιο το Σαββατοκύριακο, πήγα μόνο χθες και έκανα το μπανάκι μου και είδα πάρα πολύ κόσμο σε μια παραλία που είναι στα Άχλα. Που είναι ερημική, θα σπάσεις το αμάξι σου άμα κατέβεις, δεν αξίζει να κατέβεις μόνο μια ημέρα για ένα μπάνιο. Να έρθεις εκεί πρέπει να έχεις χρόνο ή να έχει καλό καιρό να έρθεις με καραβάκι. Είχε καλό καιρό και ήρθε το καραβάκι με τον κόσμο από τη χώρα. Μου έκανε εντύπωση παιδιά που κοίταζα από μέσα και έβλεπα τόσα σκαφάκια, κόσμο!”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ενώπιος Ενωπίω: Το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου για το τέλος της εκπομπής 

Πέθανε κορυφαίος ποδοσφαιριστής 

Ανανεωμένη η Βάσω Λασκαράκη: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της 

Keywords
Τυχαία Θέματα