Ελένη Μενεγάκη: Εξομολογείται ποιά είναι η σχέση που έχει με τον γιο της Άγγελο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Τετάρτη και μίλησε για την τρίτη εγκυμοσύνη της και το αγοράκι που περιμένει. Μάλιστα ρώτησε την ξανθιά παρουσιάστρια «Επειδή έχεις τρεις κόρες και ένα γιο. Ισχύει αυτό που λένε όλοι για την “καψούρα” με το γιο;».

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε αναλύοντας τη σχέση που έχει με τον γιο της αλλά και τις κόρες της:

«Θα σου πω κάτι που συζητούσαμε πριν 15 χρόνια με τον Κωστόπουλο, γιατί θυμήθηκα ότι αύριο είναι καλεσμένος εδώ και θα τον βάλω στην κουζίνα! Τι μου έλεγε λοιπόν… Όταν είχα τον Αγγελάκο και πηγαίναμε κάτι ωραία μεγάλα ταξίδια και εκείνος έχει τη Τζένη και τις δύο του κόρες και με έβλεπε να τον έχω συνέχεια κοντά μου και να μην ξεκολλάω… Μου έλεγε αυτός: “Ελένη αν κάνεις κορίτσι θα τρελαθείς”. Του έλεγα το βλέπω αλλά δεν το ζηλεύω, αυτό που νιώθω εγώ με το γιο μου δεν υπάρχει.

Πέρασαν τα χρόνια και αυτός απέκτησε ένα αγοράκι και εγώ κοριτσάκια στη σειρά. Μου έλεγε για το Μάξιμο “Ρε Ελένη είναι άλλο πράγμα από τα κορίτσια”. Εγώ του είπα πως τώρα που τα κορίτσια ξεπετάγονται, αυτό που ζω είναι τόσο διαφορετικό από αυτό με το γιο. Είναι ανόμοια πράγματα. Άλλα πράγματα θα τα ζεις πιο έντονα με το αγόρι και άλλα με τα κορίτσια. Θα σου πω ότι ένιωσα όμως ακριβώς την ίδια τρέλα».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα