Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Το εντυπωσιακό πάρτι για τα 3α γενέθλια της κόρης τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική ζωή τους, καθώς φέτος θα καλημερίζουν τους τηλεθεατές καθημερινά μέσα από το «Breakfast@star». Το ζευγάρι έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα και απολαμβάνει τον καινούργιο ρόλο του στην παρουσίαση πρωινής εκπομπής!

Λίγο πριν από την πρεμιέρα τους στο Star, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους. Η μικρή Μελίτα – Δήμητρα συμπλήρωσε τρία χρόνια ζωής, κάνοντας πολύ χαρούμενους και υπερήφανους τους γονείς της.

Οι

δυο τους δεν θα γινόταν να μην διοργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι προκειμένου να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Το θέμα ήταν τα Στρουμφάκια, συνεπώς ο χώρος γέμισε με εικόνες από τους αγαπημένους ήρωες της Μελίτας – Δήμητρας, μπαλόνια και φυσικά «μαγικά φίλτρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

Η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι, σημειώνοντας: «Αχ το Μελιτακι μας έγινε τριών! Όλα ήταν υπέροχα! Και του χρόνου με υγεία!».

Διαβάστε ακόμα:

 «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε στενοχωρηθεί, όταν η Ελπίδα Νίνου έχασε το παιδί τους»

 Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό – «Συνεχίζω να έχω προβλήματα»

 Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία για την υγεία της

Keywords
Τυχαία Θέματα