Έλενα Χριστοπούλου: “Έχω περάσει πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα…”

Το δικό της αισιόδοξο μήνυμα έστειλε η Έλενα Χριστοπούλου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram για τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε λόγω κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το παρελθόν και στη λεζάντα έγραψε για την ισπανική γρίπη που είχε ως αποτέλεσμα 100 000 000 θανάτους.

“1918. Πανδημία. Ισπανική γρίπη. 100 000 000 θάνατοι. Έχω περάσει πολλά συναισθηματικα σκαμπανεβάσματα τύπου: γιατί σε εμάς? Γιατί τώρα? Όλα πήγαιναν στην οικονομία καλύτερα, περάσαμε μνημόνια, η αγορά πήγαινε σταθερά και ανοδικά, τα νησιά μας από τον

τουρισμό είχαν πάρει οικονομική ανάσα, κτλ κτλ κτλ και ξαφνικά… όλα αλλιώς!! Και αρχικά απορώ, μετά δεν πιστεύω, ύστερα φοβάμαι, κατόπιν αγωνιώ, τώρα λέω είμαι τυχερή που είμαι καλά… κάθε ήμερα θέλω να ακούσω λιγότερους θανάτους σε όλο τον κόσμο αυτί είναι η ευχή μου! Διαβάζοντας όμως τι έχει περάσει ο άνθρωπος σε χρονιά που δεν είχαν ούτε τα βασικά… όπως το 1918 λέω ότι όλα κάνουν κύκλο και εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα!! Μείνετε δυνατοί να είμαστε όλοι μαζί μόλις κλείσει ο κύκλος ! #ηαγαπηκανειθαυματα και η ΖΩΗ θα συνεχιστεί!”, έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) on Mar 29, 2020 at 10:20am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 4! 

Η Ελένη Χατζίδου νανουρίζει την κόρη της στο νοσοκομείο – VIDEO 

Η Δούκισσα Νομικού για τον γιο της: “Κάποια στιγμή τον είδα να κοιτάζει με μεγάλη…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα