Έλαιο καρύδας: Δες πως πρέπει να το χρησιμοποιείς για να έχεις τα ωραιότερα μαλλιά ever!

Οι περισσότερες από εσάς αντιμετωπίζετε μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα με τα μαλλιά. Τα ταλαιπωρείτε με τη συχνή βαφή αλλά και τη χρήση συσκευών θερμότητας.

Αυτό σημαίνει ότι οι άκρες τους είναι σε κακή κατάσταση, η τρίχα είναι ξηρή και θαμπή ενώ πολύ συχνά τα μαλλιά σας φριζάρουν.

Τα φροντίζετε χρησιμοποιώντας προϊόντα θρέψης, αναδόμησης και ενυδάτωσης ώστε να τα επαναφέρετε στην αρχική, υγιή τους κατάσταση. Αλλά δεν έχετε πάντα το επιθυμητό

αποτέλεσμα.

Και κάπου εδώ έρχονται τα λάδια περιποίησης που έχουν μπει στη ζωή σας τα τελευταία χρόνια αφού προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία, λείανση και λάμψη.

Κι εμείς σήμερα θέλουμε να σας αποκαλύψουμε το αγαπημένο μας. Αυτό που θα σας αφήσει άφωνες με το αποτέλεσμά του: Το έλαιο καρύδας.

Δείτε τι ακριβώς μπορείτε να πετύχετε απλώνοντάς το στα μαλλιά σας:

Το λάδι καρύδας έχει την ιδιότητα να βοηθά στη γρήγορη και υγιή  ανάπτυξη χάρη στις βιταμίνες και τα λιπαρά οξέα που περιέχει στη σύνθεση του.

Είναι γνωστό ότι αρκετά από τα σαμπουάν καθαρίζουν μεν την τρίχα αλλά παράλληλα απομακρύνουν τα φυσικά της έλαια τα οποία είναι απαραίτητα.

Εδώ λοιπόν έρχεται το λάδι καρύδας. Πριν λούσετε τα μαλλιά σας λοιπόν, απλώστε μικρή ποσότητα κάνοντας μασάζ από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

Αν έχετε σκοπό να αλλάξετε δραματικά το χρώμα στα μαλλιά σας ή να κάνετε ανταύγειες λίγο πριν τη βαφή απλώστε έλαιο καρύδας. Θα προστατεύσει την τρίχα από τη ζημιά που προκαλεί η βαφή. 

Αν τα μαλλιά σας φριζάρουν απλώστε καθημερινά στις άκρες τους μόνο μικρή ποσότητα ελαίου καρύδας. Το συγκεκριμένο έλαιο έχει πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες με αποτέλεσμα να χαρίζει στην τρίχα την απαραίτητη υγρασία ενώ παράλληλα προστατεύει τους θύλακες.

Απλώστε το ως leave in θεραπεία. Απλώστε το μετά το λούσιμο σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών αποφεύγοντας τις ρίζες. Μην το ξεβγάλετε.

Αν ταλαιπωρείστε από ξηροδερμία και πιτυρίδα χρησιμοποιείστε το έλαιο καρύδας στο τριχωτό της κεφαλής. Απλώστε μικρή ποσότητα πριν από το λούσιμο.

Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια λουστείτε κανονικά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Cara Delevingne: Μόλις υιοθέτησε την ωραιότερη και πιο hot καστανή απόχρωση στα μαλλιά της!

5 διαφορετικοί beauty τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το lip balm σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα