Έκανα match στο Tinder με κάποιον διάσημο και παντρεμένο! Θέλω να χωρίσει…

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα

όταν οι φίλες μου με έπεισαν να κατεβάσω το tinder. Ήμουν αρκετούς μήνες μόνη, γνωριμία καμία δεν προέκυπτε κι έτσι είπα, τι έχω να χάσω, ας δοκιμάσω κι εκεί την τύχη μου. Το κατέβασα λοιπόν. Έχω κάνει πολλά match από τότε μέχρι σήμερα, αλλά δεν απαντάω σε όλους που μου στέλνουν μηνύματα. Για κανονικό ραντεβού, ούτε λόγος, αφού δεν μου το έβγαζε κάποιος. Πριν από λίγες εβδομάδες, πέτυχα τη φωτογραφία ενός διάσημου Έλληνα. Λέω , οκ, είναι ψεύτικο προφίλ αλλά ας δω τι γίνεται! Και κάναμε “match”! Ξεκινήσαμε να μιλάμε κι εγώ του απάντησα ότι θα κάνω report το προφίλ γιατί είναι ψεύτικο. Δεν ήταν! Μου έστειλε φωτογραφίες του από την πίστα, μου έστειλε γυμνές του φωτογραφίες που φαινόταν και το πρόσωπο, κι έπαθα σοκ! (σας στέλνω σκριν σοτ για να το δείτε μόνο εσείς). Το σοκ το έπαθα όχι επειδή ήταν αυτός, αλλά που μιλούσα μαζί του γιατί εμένα μου άρεσε από πάντα, και τον εκτιμούσα από πάντα! Βρεθήκαμε, έγινε ό,τι έγινε και μου ζήτησε να το τελειώσουμε γιατί είναι παντρεμένος. Εγώ όμως τον θέλω, θέλω να χωρίσει, θέλω να είμαστε μαζί. Δεν ξέρω πως πρέπει να κινηθώ για να είμαστε μαζί.

Φίλη μου, δεν γράφω το όνομα σου ούτε κάποιο άλλο στοιχείο από το mail σου το οποίο και το διέγραψα μετά την ανάρτηση αυτή. Δεν θα σταθώ στην καλλιτεχνική ιδιότητα του συγκεκριμένου κυρίου, αλλά στην άλλη του ιδιότητα: αυτή του παντρεμένου. Και εξ όσων ελαχίστων γνωρίζω από τα καλλιτεχνικά, εκτός από παντρεμένος είναι και πατέρας. Φίλη μου, η χρήση του συγκεκριμένου application ειδικά στην περίπτωση ενός παντρεμένου, δεν είναι για να βρει τον έρωτα της ζωής του, αλλά τον έρωτα της βραδιάς του. Παρά τα έτοιμα συναισθήματα που είχες για τον συγκεκριμένο άντρα, πριν καν τον γνωρίσεις, θα έπρεπε να ξέρεις ότι διάγει έναν έγγαμο βίο, και να μην μπεις καν στη διαδικασία συνεύρεσης. Είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση αυτή τη στιγμή, και σπάνια τα τρίτα πρόσωπα γίνονται πρωταγωνιστές στη σχέση. Εικάζω, κρίνοντας από τη φωτογραφία που έστειλες, πως πέρασες όμορφα εκείνο το βράδυ. Τη φωτογραφία τη διέγραψα, διαγράφοντας έτσι και τον κίνδυνο να εκθέσεις ανεπανόρθωτα έναν άνθρωπο που εκτιμούσες πάντα, όπως λες. Καλό θα ήταν να “διαγράψεις” κι εσύ αυτό το συμβάν, και να εξερευνήσεις τα “ταίρια” σου στο tinder κάνοντας focus σε εκείνα, που έχουν ως status: single!

Με εκτίμηση Δανάη!

Keywords
Τυχαία Θέματα