Δυσκολεύεσαι να βάψεις τα νύχια σου με το άλλο χέρι; Η Betina Goldstein σου δείχνει πώς θα τα καταφέρεις!

Αν λατρεύεις την nail art σίγουρα στα saved του Instagram σου θα βρούμε αμέτρητα posts της Betina Goldstein – αν δεν την ακολουθείς, σου προτείνουμε να το κάνεις ASAP καθώς είναι μία από τις πιο ταλαντούχες, επιδραστικές editorial nail artists, με φανταστικές ιδέες για mani και με το μεγάλο προσόν να μοιράζεται απλόχερα τα μυστικά της τέχνης της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Μάλιστα, η Betina είναι η ίδια το hand model του λογαριασμού της και σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε το μυστικό για να βγάζουμε το τέλειο mani shot: “Όλα έχουν να κάνουν με το φυσικό φως! Το φως είναι το βασικό στοιχείο μιας υπέροχης φωτό. Βρείτε ένα μαλακό, φυσικό φως δίπλα σε ένα παράθυρο και χρησιμοποιήστε τους τοίχους σας για να δημιουργήσετε αυτό που λέμε “bounce”, μια διάχυση του φωτός που το κάνει πολύ απαλό με τις λιγότερες δυνατές αντανακλάσεις. Αυτό το φως θα κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο απαλή και θα φωτίσει ωραία και ομοιόμορφα την επιφάνεια των νυχιών σας”, εξήγησε η nail artist.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Στο θέμα μας τώρα: πριν μερικές μέρες, η Betina ανέβασε ένα από τα πιο χρήσιμα Insta videos, για μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που της κάνουν: Πώς θα βάψουμε τα νύχια του άλλου χεριού μας!

¨Εδώ, λοιπόν, σας δείχνω πώς κάνω nail art με το άλλο χέρι (δεξί ή αριστερό). Μου παίρνει διπλάσιο χρόνο, καμιά φορά και περισσότερο, ανάλογα με το πόσο δύσκολο είναι το σχέδιο”, γράφει στο post. “Χρειάζεται υπομονή, εξάσκηση και κατανόηση πως θα γίνουν λάθη. Θα χρειαστεί να εκπαιδεύσετε τον εγκέφαλό σας ώστε να πάρει τον έλεγχο του άλλου χεριού σας. Μια τεχνική που μου αρέσει, είναι να χρησιμοποιώ το κυρίαρχο χέρι μου για να βοηθάω το άλλο, κινώντας το πολύ απαλά ώστε να γλιστράει πιο εύκολα το πινέλο”, εξηγεί η Betina.

“Tip: Για να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο στο άλλο χέρι σας, ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας αντί για το κυρίαρχο χέρι σας. Για παράδειγμα, στο χτένισμα ή όταν τρώτε με chopsticks κλπ”.

Δες το Insta video της Betina Goldstein εδώ

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η facialist της Victoria Beckham μάς προτείνει το ιδανικό βραδινό skincare

5+1 τρόποι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου

Storie di Seta: Η νέα αρωματική συλλογή του οίκου Ferragamo είναι ονειρεμένη!

Keywords
Τυχαία Θέματα