Δύσκολες ώρες για την Έφη Θώδη

Δύσκολες ώρες περνάει η Έφη Θώδη, καθώς η μητέρα της, κυρία Χρυσούλα, πρόκειται να μείνει στο “δρόμο”.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας όπου διαμένει, κάνει έξωση στην 79χρονη, η οποία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΠΑΜ, η μητέρα της γνωστής τραγουδίστριας, ζει με οξυγόνο και ο ιδιοκτήτης έκοψε το ρεύμα και το νερό, εκβιάζοντας την ηλικιωμένη γυναίκα να φύγει όσο πιο γρήγορα από το σπίτι, ενώ πλήρωνε κανονικά τα ενοίκια.

Ο λόγος

που συμβαίνει αυτό είναι για να ενοικιάσει σε κάποιον άλλον το διαμέρισμα.

Η αδερφή της Έφης Θώδη, Τίνα, μίλησε στην εφημερίδα και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εδώ και λίγους μήνες ζούμε μία κόλαση. Ξαφνικά ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας στο Κουκάκι, αποφάσισε να πετάξει τρεις οικογένειες στον δρόμο, μαζί με τη μητέρα μου. Η μητέρα μου εδώ και πέντε χρόνια πληρώνει κανονικά τα ενοίκια κάθε μήνα. Ξαφνικά της ήρθε εξώδικο από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ζητάει όλοι οι ένοικοι να φύγουμε από τα σπίτια άμεσα. Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα μου πήγε να πεθάνει. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέβασε το ρεύμα και έσπασε τη βάνα με το νερό με αποτέλεσμα η άρρωστη μάνα μου να μην μπορεί αν ζήσει. Χρησιμοποιεί μάσκα οξυγόνου επειδή έχει προβλήματα με το αναπνευστικό και χωρίς ρεύμα και νερό θα πεθάνει. Καταγγείλαμε το περιστατικό στην αστυνομία και μας είπαν να του κάνουμε μήνυση. Είμαστε σε απόγνωση, η μητέρα μου μεγάλωσε εννιά παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα μέσα σε κακουχίες και σήμερα έχει φτάσει 79 ετών και την πέθανε στον δρόμο σαν σκυλί.»

Διαβάστε ακόμα:

Η Καλομοίρα δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη της στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα