Δώρος Παναγίδης: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο Power of love

Η προσωπική ζωή του Δώρου Παναγίδη αποκαλύφθηκε από τις πρώτες ημέρες συμμετοχής του στο Power of love καθώς ήταν από τους παίκτες που προκάλεσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό κοινό.

Όπως έγινε γνωστό ο Δώρος έχει αποκτήσει ένα παιδάκι από την σχέση του με την Νάταλι Κάτερ. Η ίδια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Cosmowoman» και μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της και τη συμμετοχή

του στο Power of love αλλά και τον Κώστα Σόμμερ, με τον οποίο όπως έχει γίνει γνωστό είχαν δεσμό.

Είναι γνωστό πως η κόρη σου είναι καρπός του έρωτα σου με τον Δωρο Παναγίδη που συμμετέχει στο «Power Of Love». Πως είναι η σχέση σας και γιατι χωρίσατε;

Η σχέση μου με τον Δώρο είναι φιλική σε γεννικές γραμμές. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου, είναι παιδί και των δύο μας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Χωρίσαμε όπως και πολλά άλλα ζευγάρια λόγω έλλειψης επικοινωνίας.

Πως τον βρίσκεις στο τηλεπαιχνίδι; Τον βλέπεις;

Ο Δώρος στο παιχνίδι αυτό έχει βρει το καλούπι του. Δηλαδή είναι αυτό που του άρεσε πάντα. Του αρέσει πολύ η δημοσιότητα και πιστεύω πως τα καταφέρνει. Όταν τύχει τον βλέπω.

Μια από τις σχέσεις σου που έγινε επίσης γνωστή ήταν αυτή με τον Κώστα Σόμμερ. Πως προέκυψε και γιατι χωρίσατε τελικά;

Η γνωριμία μας με τον Κώστα προέκυψε όταν έμενα Αθήνα. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί όπου ο ίδιος με πλησίασε και κάπως έτσι αυτή η γνωριμία κατέληξε σε ένα δεσμό που διήρκεσε αρκετό καιρό. Για μένα ο Κώστας θα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, απλός, έξυπνος με χιούμορ και ευαισθησίες. Τώρα το πως προέκυψε ο χωρισμός, λίγο οι επαγγελματικές δραστηριότητες εκείνο το διάστημα, που μας ήθελαν σε διαφορετικές χώρες αυτός Ελλάδα εγώ Αμερική έφεραν την απόσταση…Πλέον διατηρούμε φιλικές σχέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα