Δημήτρης Σκουλός: Τα σχόλια του κριτή του Greece’s Next Top Model που μας άφησαν άφωνους!

Η αλήθεια είναι πως η πρεμιέρα του Greece’s Next Top Model που σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έκανε το Twitter να πάρει φωτιά, μας προβλημάτισε ιδιαίτερα. Γι’ αυτό και θέλαμε λίγο χρόνο να επεξεργαστούμε όλα όσα είδαμε και ακούσαμε και κατόπιν να αναφερθούμε σε αυτά, γράφοντας το άρθρο που διαβάζετε.

Από τη μία διαγωνιζόμενες που θέλουν να γίνουν μέλος του θαυμαστού κόσμου της μόδας και να ξεχωρίσουν. Άλλες ξεκάθαρα από ψώνιο και άλλες από αγάπη. Οι περισσότερες όμως αμήχανες και μπερδεμένες,

από την ψευτιά των social media, με τα φίλτρα και τα hashtag και από την παγίδα του Κυβερνοχώρου να … προσφέρει εύκολα πρόσβαση στην πληροφορία.

Αποτέλεσμα; Η λήψη αποφάσεων που μπορεί να είναι επικίνδυνες ακόμα και για την ίδια τους τη ζωή.

Από την άλλη οι ατάκες του Δημήτρη Σκουλού, του φωτογράφου της κριτικής επιτροπής που ακολουθούν και μας προκάλεσαν νευρικότητα και αμηχανία.

-Ώπα, τι έχεις πειράξει στο πρόσωπό σου; Και χάρηκα όταν μπήκες. Έλα κοντά!

-Εγώ, αν σε φωτογραφίσω, δεν ξέρω τι θα κάνω με τα χείλη. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να τα μαζέψω.

-Δεν μπορώ να δώσω ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που είναι τόσο plastic. Να το πω αλλιώς, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Τέρμα.

-Αυτό γιατί το έκανες, είναι απαγορευτικό. Έχεις και στη γλώσσα; Και στο στήθος; Αλήθεια λες; Γιατί; Πήγαινε βάλε μαγιό και φέρει και το μαστίγιο και έλα (σε διαγωνιζόμενη με πολλά piercings).

-Ε, μα Χριστός τώρα μου κάνεις πλάκα! Τι μαγιό είναι αυτό; Γιατί λυπήθηκες το ύφασμα;

-Αυτό τώρα είναι περπάτημα βόλτας. Μου έρχεται να σου πω φέρε μου και έναν καφέ.

– Συγγνώμη, το άλλο μισό που είναι; (ερώτηση σε διαγωνιζόμενη με ύψος 1.55 μ.).

-Τα χείλη είναι δικά σου;

-Είναι 18 χρονών, δεν θεωρείτε ότι είναι πολύ νωρίς να πειράζει τον εαυτό της; Στα 30 τι θα κάνει; (σε μαμά διαγωνιζόμενης).

-Εγώ σαν μπαμπάς που έχω κόρη δεν θα το επέτρεπα. Αν πήγαινε 30 και ήταν παντρεμένη, OK, βρες τα με τον άντρα σου. Αλλά σε ηλικία που μένει στο σπίτι μου, δεν θα το επέτρεπα ((σε μαμά διαγωνιζόμενης).

-Δεν μπορώ να πάω σε έναν χειρουργό να με αλλάξει, αυτό με έκανε η μάνα μου. Δεν βρίσκω το νόημα να ψηφίσω καν. Θεωρώ λάθος όλο αυτό.

-Μα είναι δυνατόν να έχει πρότυπο τη μαμά; Η μαμά δεν αγαπάει τον εαυτό της και το πέρασε και στην κόρη.

Και σας ρωτάμε… Πόσο λογικές σας φαίνονται οι παραπάνω ατάκες του Δημήτρη Σκουλού σε κορίτσια και μάλιστα το 2018; Σωστές λογικές και σημερινές ή εκτός τόπου και χρόνου, παράλογες και ξεπερασμένες;

Εμείς πάντως ακόμα ψάχνουμε την απάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα