Διέγραψαν το Instagram της Άννας Αμανατίδου από το GNTM -Το ξέσπασμα της αδερφής της!

Το λογαριασμό της Άννας Αμανατίδου στο Instagram, μια από τις πιο… δυνατές παίκτριες του Greece’s Next Top Model παραβίασαν και διέγραψαν άγνωστοι.

Την αποκάλυψη αυτή την έκανε η αδερφή της, Έλενα -τις βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία σε κοινές τους διακοπές – με ανάρτησή της στα social media.


«Από την πρώτη

κιόλας μέρα στην audition του GNTM ξεκίνησαν οι “εντάσεις” γύρω από το πρόσωπο της αδερφής μου! Μια από την κριτική επιτροπή… και στη συνέχεια από διάφορες συμπεριφορές κοριτσιών μέσα αλλά και ΕΞΩ από το σπίτι του GNTM. Αυτές τις μέρες ήρθαν στα χέρια μου και κάτι ψεύτικα δημοσιεύματα (ας μην εμβαθύνω περισσότερο). Τώρα, παραβιάζουν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και της διαγράφουν το προφίλ. Μπορώ να καταλάβω ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη και τη δική του κριτική. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόση φασαρία; Τόση κακία; Ποιον ενόχλησε τέλος πάντων; Σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι παρελθόν που κανείς δεν θα θυμάται. Αλλά η ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει!! Αννούλα δείξε δύναμη και φτάσε όπου μπορείς, ήδη είσαι κερδισμένη από εμπειρίες!!! Σ’ αγαπάμε, πάντα δίπλα σου».

Δείτε την ανάρτησή της:

Διαβάστε ακόμη:

Σπυροπούλου ή Αντωνοπούλου; Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα