Δέσποινα Μοιραράκη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του γιου της, Τάσου για τον θάνατο του συζύγου της

Πάρα πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης…

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Happy Day και τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Ναύαρχος έδινε μάχη με τον καρκίνο, κάτι που δεν γνώριζε σχεδός κανείς…

Ο γιος της Δέσποινας Μοιραράκη από τον πρώτο της γάμο, Τάσος θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Κοντούλη μέσω των social media.

Συγκεκριμένα,

δημοσίευσε κοινές οικογενειακές φωτογραφίες με τη μητέρα του και τον σύζυγό της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο…. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας… Καλό παράδεισο και να μας περιμένεις το μόνο σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή είναι ότι θα τα ξαναπούμε».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Φαραντούρη για καβγά Snik-Light: «Δεν είναι τραγουδιστές οι τράπερς, τι να κρίνεις από αυτά;»

Δέσποινα Μοιραράκη: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο του συζύγου της -«Ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται»

Ρέα Τουτουνζή: Πολύ δύσκολες ώρες για την ηθοποιό -Πέθανε ο πατέρας της

Keywords
Τυχαία Θέματα