Δεν ξέρεις πως να φορέσεις το τζιν σου; Πάρε μαθήματα από την Kendall Jenner!

Το τζιν αποτελεί αγαπημένο κομμάτι όλων των γυναικών και όλες μας έχουμε αμέτρητα τζιν μέσα στη ντουλάπα μας. Η Kendall Jenner είναι μια από τις celebrities που αγαπάει το denim σαν υλικό, και διαθέτει επίσης, πολλά τζιν στη γκαρνταρόμπα της. Τι μας αρέσει στο στιλ της; Το ότι φοράει τα τζιν της πάντα με ενδιαφέροντες και ιδιαίτερους

(στιλιστικά) τρόπους.

#Φόρεσε το τζιν σου με ένα λευκό πουκάμισο και χαμηλοτάκουνες γόβες, όπως κάνει και η Kendall.

#Για τέλειο athleisure style συνδύασε ένα φαρδύ τζιν, με πλατφόρμες και ένα αθλητικό top!

#Για κάποιο λόγο αυτό το look θυμίζει Michael Jackson και μας αρέσει πολύ! Η Kendall υιοθετεί το λευκό denim με έναν δικό της τρόπο.

#Θες να φορέσεις το σκισμένο τζιν σου σε βραδινή έξοδο αλλά δεν ξέρεις πώς να το συνδυάσεις; Θα χρειαστείς: 1 μπουστάκι, 1 διαφανές top και μποτίνια!!!

#Πάρε την παλιά σου ψηλόμεση καμπάνα, κόψτην λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο και φόρα την με ένα φουτεράκι μέσα από το τζιν, όπως κάνει και η Kendall!

#Τι και αν το τζιν του αγοριού σου είναι τεράστιο; Η Kendall φοράει το μεγάλο baggy τζιν της με ζώνη και t-shirt και δείχνει υπέροχη.

#Τα διαφανή μποτάκια είναι must και μας αρέσεουν όταν συνδυάζονται με σκισμένο τζιν.

#Η Kendall εχει μια αδυναμία στα διχτυωτά καλσόν και συνηθίζει να τα φοράει πολύ συχνά με τζιν!

#Τα διαφανή top θα φορεθούν πάρα πολύ τo φετινό φθινόπωρο! #get_prepared

#Total black look για τις καθημερινές casual εμφανίσεις της.

#Κι όμως, τα αξεσουάρ κάνουν ΤΟΣΟ μεγάλη διαφορά σε ένα look!!

#Mπορεί το τζιν να είναι το επίκεντρο σε αυτό το άρθρο αλλά αυτή η λεπτομέρεια που θα σου αποκαλύψουμε αμέσως είναι πολύ σημαντική! Πρόσεξε το jacket της Kendall, γιατί τον ερχόμενο χειμώνα (2018/2019) θα φορεθεί όσο κανένα άλλο!

Keywords
Τυχαία Θέματα