Δεν θα πιστέψεις την ομοιότητα της Τζένης Μελιτά με τη μητέρα της (φωτό)

Η Τζένη Μελιτά έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψε μεταξύ άλλων και ποια είναι η σχέση της με τη μητέρα της.

«Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και δοξάζω τον Θεό που με έφερε στη ζωή αυτή η υπέροχη γυναίκα. Την αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε πάνω στη Γη και μπορώ να βασιστώ πάνω της για τα πάντα. Έχουμε μια σχέση απέραντης αγάπης. Η μαμά μου είναι η καλύτερή μου φίλη. Μπορώ να της εμπιστευτώ τα πάντα και να ξέρω ότι κάθε της κρίση και γνώμη θα είναι μόνο για το καλό και το συμφέρον μου. Ειδικά για τα επαγγελματικά

μου βήματα, αν δεν πάρω τη γνώμη της μαμάς, δεν προχωράω».

Ποια είναι η πρώτη ιστορία που της έρχεται στο μυαλό με τη μαμά της; «Ήταν χειμώνας και, νομίζω, μόλις είχε αρχίσει να χιονίζει. Εγώ είχα τρεις ολόκληρες ώρες εξαντλητική προπόνηση συγχρονισμένης κολύμβησης, και μάλιστα σε εξωτερική πισίνα. Θυμάμαι ότι τελείωσα το μάθημα και βγήκα τρέμοντας από την πισίνα. Η μητέρα μου έτρεξε με το μπουρνούζι στο χέρι για να με τυλίξει γλυκά στην αγκαλιά της και να μην κρυώσω. Αυτή την εικόνα, που μέσα της περικλείει αυτό το υπέροχο συναίσθημα της αγάπης μάνας προς κόρη, δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Η Τζένη γευματίζει τις Κυριακές με την οικογένειά της απολαμβάνοντας τα μοσχοβολιστά φαγητά της μητέρας της. «Από τις πιο όμορφες στιγμές της εβδομάδας μου, γύρω από την τραπεζαρία μας, πάνω από παστίτσια, σουτζουκάκια και χειροποίητες πίτες».

Για ποιο λόγο διαφωνούν συνήθως; «Μεγαλώνοντας έχουμε πάψει πια να διαφωνούμε. Τώρα κυρίως θα τη δεις να “κοροϊδεύει” τη μη νοικοκυροσύνη μου. Ξέρεις αν πάω μια μέρα να μαγειρέψω εγώ αντί του συντρόφου μου, του Σπύρου, είναι έτοιμη με την ατάκα της “Θα γκρεμιστεί κανένας φούρνος, παιδάκι μου. Άσ’ το καλύτερα!”».

Διαβάστε ακόμα: Το απίστευτο βίντεο που δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα

Keywords
Τυχαία Θέματα