Δεν έχεις πάρει ακόμα το γούρι σου για το 2018; Αυτά είναι τα καλύτερα!

Όλες μας θέλουμε να αποκτήσουμε ένα γουράκι για να μας φέρει “τύχη” τη νέα χρονιά. Tα πιο όμορφα, μοντέρνα και με πρωτότυπο σχεδιασμό γουράκια που ανακαλύψαμε έχουν την υπογραφή της “CELFIE AND CO”.

Χειροποίητα γούρια για το σπίτι, βραχιολάκια για το χέρι, κολιέ για το λαιμό μοναδικής αισθητικής με υλικά εξαιρετικής ποιότητας και όλα τα fashion items να τα στολίζουν!

Ο ονειρεμένος κόσμος του CELFIE AND CO δεν σταματά όμως στα γούρια! Η εταιρεία

από το 2015 εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Χειροποίητα μαρτυρικά που δεν είναι είναι απλά ένα προϊόν που θα πεταχτεί αμέσως μετά το μυστήριο, αλλά που θα μπορεί να φορεθεί και στην καθημερινότητα.

Τα μαρτυρικά αυτά είναι όλα χειροποίητα! Μέταλλα επιχρυσωμένα με 24 Κ nickel free και lead free που σχεδιάζονται αποκλειστικά από τους ανθρώπους της εταιρείας.

Χρώματα πολλά,φούντες, Pom-pon, ματάκια πρωταγωνιστούν και δίνουν την προσωπική σφραγίδα της εταιρείας CELFIE AND CO στο μυστήριο. Σκοπός πάντα είναι σε συνεργασία με τον πελάτη να βρεθεί αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ της κάθε βάπτισης για να είναι τόσο μοναδική όσο την έχει φανταστεί!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook: Celfie and CO

Instagram: celfieandco

Keywords
Τυχαία Θέματα