Δεν ασχολείται πολύ μαζί μου στο σεξ. Τι να κάνω;

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Με λένε Φιλιώ και είμαι 22. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω σχέση με τον Πέτρο που είναι συνομήλικος μου, αλλά δεν μένει στην ίδια πόλη που ζω εγώ. Βρισκόμαστε σε γιορτές, τα Σαββατοκύριακα ή κάποιες μέρες που θα έρθει για να με δει, ψάχνοντας για δουλειά. Το σεξ με τον Πέτρο είναι ιδιαίτερο. Ξέρω ότι με αγαπά, ξέρω ότι με θέλει, αλλά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής είναι σαν να ασχολείται μόνο με τον εαυτό του. Δεν θα κάνουμε πολλά προκαταρκτικά, δεν θα με αγκαλιάσει όταν τελειώσουμε αλλά θα τρέξει κατευθείαν για μπάνιο. Κάποιες φορές νιώθω σαν να με σιχαίνεται. Ακούγεται λάθος αλλά δεν ξέρω πως να σας το δώσω να το καταλάβετε. Συμπερασματικά, δεν είναι το σεξ που θέλω να έχω, αλλά από την άλλη είναι ο άνθρωπος που θέλω να έχω στη ζωή μου.΄Τι να κάνω;

Φιλιώ μου, τα αγόρια της ηλικίας του φίλου σου, ως επί το πλείστον δεν είναι “εργάτες” όπως οι άντρες μεγαλύτερης ηλικίας. Δεν ασχολούνται δηλαδή με την ικανοποίηση της συντρόφου τους, παίρνοντας ικανοποίηση από αυτό. Τα αγόρια συνήθως επιζητούν την δική τους ικανοποίηση, θεωρώντας πως αυτό ικανοποιεί και μια γυναίκα. Το έργο σου θα είναι δύσκολο! Το να εκπαιδεύσεις ερωτικά έναν άντρα ούσα τόσο μικρή και άπειρη, θέλει χρόνο, θέληση, υπομονή και προσπάθεια. Μπορείς να το κάνεις με παιχνιδιάρικο τρόπο, κυριολεκτικά! Παίξτε ένα παιχνίδι και κάθε φορά που χάνει ένας από τους δυο σας, θα πρέπει να κάνει ο άλλος κάτι που επιθυμεί πολύ ο νικητής. Φρόντισε μόνο να είσαι εσύ αυτή που θα κερδίζει!
Με εκτίμηση Δανάη!

Keywords
Τυχαία Θέματα