Δείτε τις δύο νέες εσάνς που αποδεικνύουν πως εσείς και ο αγαπημένος σας είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον

Ένα πρωινό, ο Jean Paul Gaultier μπήκε μέσα στο εργοστάσιο του. Ήταν μεγάλο και πλημμύριζε από ζωή και χαρά. Κοίταξε τις γυναίκες και στη συνέχεια κοίταξε τους άνδρες. Στο μυαλό του ήρθαν ανέμελες στιγμές.  Σκέφτηκε πως οι γυναίκες και οι άνδρες πρέπει να περνούν χρόνο μαζί. Και έτσι την πρώτη ημέρα δημιούργησε έναν κήπο. Ο κήπος ήταν μαγικός και σαγηνευτικός, γεμάτος αγνότητα! Τη δεύτερη ημέρα, δημιούργησε τη γυναίκα La Belle και τον άνδρα Le Beau οι οποίοι γεννήθηκαν από τα αρώματα

Classique και Le Mâle.

Με τη μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά ήταν γυμνοί, όπως ακριβώς ήρθαν στον κόσμο. Την τρίτη ημέρα, δημιούργησε τις πιο ευχάριστες, θεϊκές και απολαυστικές αμαρτίες… Την τέταρτη ημέρα ενώ εκείνος ξεκουραζόταν, στον κήπο του το πάρτι είχε απογειωθεί. Όλοι είχαν διάθεση για περιπέτεια και για εξερεύνηση, του εαυτού τους αλλά και των άλλων. Και το άρωμα τους απόλυτα θεϊκό!

Ο Jean Paul Gaultier δημιούργησε το μπουκάλι του La Belle με τη μορφή ενός γυναικείου σώματος. Ήταν κόκκινο βυθισμένο στο ροζ, σεμνό αλλά και ταυτόχρονα απρεπές. Γύρω από το λαιμό του, ένα κολιέ από χρυσά τριαντάφυλλα. Ένας ιδιαίτερος τρόπος κάλυψης γεμάτος πειρασμό για την αποκάλυψη που προμηνυόταν. Στη συνέχεια δημιούργησε το μπουκάλι του Le Beau με τη μορφή της ανδρικής φιγούρας. Ήταν πράσινο και λαμπερό. Ένα φύλλο συκής, σε χρυσό τόνο, ήταν τοποθετημένο στο σημείο όπου θα μπορούσε να σταθεί το βλέμμα. Ο Jean Paul Gaultier παρατήρησε τις δύο υπέροχες φιγούρες και αναφώνησε: “Αυτά τα δύο δημιουργήθηκαν για να μας παρασύρουν στον πειρασμό!”

Ο Jean Paul  άνοιξε τη συσκευασία του La Belle και μύρισε το άρωμα. Στην αρχή του θύμισε ανατολίτικη βανίλια, αλλά στην πιο δροσερή μορφή της. Στη συνέχεια διέκρινε το vetiver μαζί με το ξεχωριστό άρωμα του αχλαδιού. Στη συνέχεια άνοιξε το ανδρικό άρωμα Le Beau. Η καρύδα του δημιούργησε την επιθυμία για χαλάρωση, ενώ το περγαμόντο και το tonka bean του ψιθύρισαν ότι η χαλάρωση είναι η πιο αναζωογονητική από όλες τις αμαρτίες. Ο Jean Paul Gaultier μύρισε και τα δύο αρώματα μαζί και δήλωσε: “Αυτά τα δύο ταιριάζουν. Μπορούν να είναι για πάντα μαζί».

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα σκούρα κραγιόν και ο σωστός τρόπος να τα συνδυάσετε

Αν φοράτε lip gloss ακόμη και το Χειμώνα τότε πρέπει να δείτε τα ωραιότερα ever

Keywords
Τυχαία Θέματα