Δείτε την πλεξούδα που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας ακόμη κι αν έχετε lob (video)

Τις περισσότερες φορές όταν σας προτείνουμε πλεξούδες γνωρίζετε πως πρέπει να έχετε μακριά μαλλιά ώστε να δείχνουν τέλειες. Ναι, αυτό ισχύει αλλά δεν είναι ο κανόνας.

Υπάρχουν κι εκείνες που μπορούν να υιοθετήσουν οι γυναίκες που το μήκος των μαλλιών τους φτάνει μέχρι τον ώμο. Και είναι επίσης πολύ ωραίες. 

Αν λοιπόν μάκρυνε το bob σας και έχει γίνει lob εμείς σας έχουμε την καλύτερη ιδέα. Πρόκειται για μια χαμηλή teisted fishtail που θα μοιάζει με “κέντημα”. Είναι μια δημιουργία της αγαπημένης μας braid expert

#annalovesbraids.

Όχι, δεν είναι δύσκολο να την κάνετε μόνες σας. Αρκεί να δείτε με προσοχή το video που ακολουθεί και να αντιγράψετε τις κινήσεις της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) στις 19 Μάι, 2020 στις 11:39 πμ PDT

Extra tip: Θα πρέπει να θυμάστε πως καλό είναι να μην λούσετε τα μαλλιά σας προηγουμένως. Σ’ αυτή την περίπτωση θα είναι πολύ απαλά και δεν θα μπορέσετε να δημιουργήσετε εύκολα την πλεξούδα. Επίσης μπορείτε να απλώσετε και ένα ξηρό σαμπουάν.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Δείτε σε ποιο άλλο σημείο του προσώπου πρέπει να απλώνετε την κρέμα ματιών!

H Taylor Swift έβαψε τα μαλλιά της και το νέο της look θυμίζει… ουράνιο τόξο!

Keywords
Τυχαία Θέματα