Δείτε τη σειρά περιποίησης φρυδιών που θα λατρέψετε

Από τότε που τα φρύδια έγιναν σημείο αναφοράς αρχικά για τους make up artists και στη συνέχεια και για εμάς βρισκόμαστε σε μία μόνιμη αναζήτηση προϊόντων που θα τα αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Cara έγινε το ίνδαλμα μας και αφού εμείς ακολουθώντας τις τάσεις προηγούμενων χρόνων δεν αφήσαμε ίχνος από το εφηβικό σχήμα τώρα προσπαθούμε να το δημιουργήσουμε.

Κάποιες φορές με επιτυχία και κάποιες άλλες σκέτη καταστροφή. Για καλή μας τύχη τα beauty brands κάνουν τα αδύνατα δυνατά δημιουργώντας φόρμουλες που μας διευκολύνουν

και καλύπτουν τις ανάγκες μας για χρώμα, γέμισμα ή σωστό σχήμα.

Τώρα όμως το αγαπημένο μας beauty brand λανσάρει επιτέλους μια ολόκληρη σειρά περιποίησης φρυδιών που θα μείνει για πολύ καιρό στο νεσεσέρ μας. Πρόκειται για την Urban Decay. Αποτελείται από πέντε προϊόντα που θα λατρέψετε.

Ας τα δούμε

Brow Finish: Μια διάφανη φόρμουλα με glossy υφή που κρατά τα φρύδια σας στην θέση τους για ώρες. Το απλώνετε μόνο του η πάνω από προϊόν με χρώμα.

Brow Blade: Διπλό μολύβι που σας βοηθά να καλύψετε τυχόν κενά ανάμεσα στις τριχούλες αλλά και να δημιουργήσετε το τέλειο σχήμα. Επίσης είναι αδιάβροχο που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όσο κι αν βρέχει.

Double Down Brow: Κρεμώδες μεν αλλά με φινίρισμα πούδρας. Χαρίζει απίθανο χρώμα και τέλειο σχήμα. Κυκλοφορεί σε 7 αποχρώσεις μία από τις οποίες είναι φτιαγμένη για εσάς.

Brow Guide: Η έκπληξη της σειράς. Κολλήστε τα stencils, αφαιρέστε ότι περισσεύει και αποκτήστε το τέλειο σχήμα με την ωραιότερη καμπύλη ever. Είναι αναμφισβήτητα το star product της σειράς και εκείνο που θα αγαπήσετε πολύ όσες δεν έχετε ιδιαίτερο ταλέντο στο σχηματισμό. Μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ.

Brow Endowed: Ιδανικό για όσες λατρεύουν τα πυκνά και έντονα φρύδια. Μια διπλή φόρμουλα που έχει primer από την μία πλευρά και κρέμα για όγκο στην άλλη. Κυκλοφορεί σε 8 αποχρώσεις που θα δημιουργήσουν ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

Τρία βήματα και ένα λεπτό αρκούν για να καθαρίσετε τέλεια την επιδερμίδα σας

Δείτε πως θα κάνετε μόνες την πιο chic πλεξούδα του Χειμώνα (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα