Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να παραμένει το άρωμά σας στη θέση του για ώρες!

Το πιθανότερο είναι να έχετε ήδη αποκτήσει το νέο, φθινοπωρινό σας άρωμα. Εμείς σας έχουμε αποκαλύψει τις νέες εσάνς, κι εσείς τις έχετε δοκιμάσει. Καταλήξατε σ’ εκείνη που θα σας συντροφεύσει τους επόμενους μήνες αν κι έχετε ένα μικρό πρόβλημα. Λίγη ώρα μετά την εφαρμογή έχει εξατμιστεί.

Μην προσπαθήσετε να βάλετε μεγαλύτερη ποσότητα, δεν θα βοηθήσει. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μάθετε τα μυστικά που θα κάνουν το άρωμα να παραμείνει στη θέση του για ώρες. 

Θα δείτε στη συνέχεια. Κρατήστε σημειώσεις.

Ψεκάστε το άρωμα στη ντουλάπα σας ή στα

ρούχα που θα φορέσετε σήμερα. Τα υφάσματα έχουν την ιδιότητα να απορροφούν το άρωμα με αποτέλεσμα να παραμένει αναλλοίωτο.

Μην ψεκάζετε στον αέρα: Με αυτό τον τρόπο απλά θα τελειώσει το άρωμά σας πολύ γρήγορα. Είναι καλύτερο να απλώστε μικρή ποσότητα  μετά το ντους κι ενώ το δέρμα σας είναι ακόμη νωπό.

Φορέστε άρωμα στην κορυφή των αυτιών σας: Όσο πιο λιπαρό είναι το δέρμα στο σημείο που θα ψεκάσετε τόσο περισσότερο διαρκεί. Και στο συγκεκριμένο σημείο η λιπαρότητα είναι πιο αυξημένη απ’ ότι στους λοβούς.

Μην αφήνετε το άρωμα σας στο μπάνιο: Η ζέστη και η υγρασία αλλοιώνουν τη σύνθεσή του. Θα πρέπει να το κρατάτε σε δροσερό μέρος και μακριά από παράθυρα.

Bαζελίνη: Πριν φορέσετε το άρωμα σας εφαρμόζετε ελάχιστη ποσότητα στο σημείο που θα ψεκάσετε.

Body Lotion: Αμέσως μετά το ντους απλώστε σε όλο σας το σώμα την ενυδατική κρέμα της αρωματικής σειράς. ‘Η μια πλούσια ενυδατική λοσιόν χωρίς άρωμα. Όσο πιο καλά ενυδατωμένο είναι το δέρμα τόσο μεγαλύτερη διάρκεια θα έχει το άρωμα σας.

Μην τρίβετε τους καρπούς σας μεταξύ τους: Η συγκεκριμένη κίνηση κάνει το άρωμα να εξατμιστεί ευκολότερα.

Απλώστε μικρή ποσότητα αρώματος στη βούρτσα σας και χτενίστε τα μαλλιά σας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Το μονοχρωματικό beauty look της Christina Aguilera είναι ό,τι πιο cool έχετε δει μέχρι τώρα!

Δείτε πως φόρεσε το μπλε χρώμα στα μάτια η Rihanna -5 μολύβια για να αντιγράψετε το look της!

Keywords
Τυχαία Θέματα