Δείτε πως πρέπει να απλώνετε το φον ντε τεν ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας

Το φον ντε τεν είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Κάθε σεζόν ψάχνετε το σωστό. Εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες σας και τις ατέλειες της επιδερμίδας παράλληλα. Ίσως κάποιες από εσάς έχετε βρει το τέλειο, εκείνο που χαρίζει στο δέρμα σας τέλεια όψη και κρατά το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες. Οι υπόλοιπες συνεχίζετε τις δοκιμές.

Οι ειδικοί όμως κάπου εδώ έχουν μια ένσταση. Μήπως δεν φταίει το φον ντε τεν αλλά ο τρόπος που το απλώνετε; Και ο σωστός τρόπος, σύμφωνα πάντα με τους experts έχει να κάνει με τον τύπο της επιδερμίδας. Δεν είναι

σωστό να το εφαρμόζετε όλες με το σφουγγαράκι ή το ειδικό πινέλο. Η καθεμία ξεχωριστά θέλει τη φόρμουλα που της ταιριάζει και το σωστό εργαλείο μακιγιάζ.

Δείτε λοιπόν τι αποκαλύπτουν οι αγαπημένοι μας φίλοι:

Οι γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα πρέπει να χρησιμοποιούν φον ντε τεν με βάση το νερό και ματ φινίρισμα και να το απλώνουν στο πρόσωπο με σταθερό, flat και πλούσιο πινέλο.

Στις μικτές επιδερμίδες ταιριάζει ένα ρευστό φον ντε τεν με σατινέ τελείωμα το οποίο πρέπει να εφαρμόζεται με το ειδικό σφουγγαράκι.

Όσες από εσάς έχετε ξηρή επιδερμίδα πρέπει να επιλέξετε ένα ρευστό φον ντε τεν με πλούσια ενυδατικά στοιχεία στη σύνθεση του. Το απλώνετε με τα δάχτυλα αφού προηγουμένως έχετε εφαρμόσει την ενυδατική σας κρέμα και τον ορό. Στα σημεία που θέλετε να χαρίσετε περισσότερη λάμψη χρησιμοποιήσετε το ειδικό σφουγγαράκι.

Extra Tip No1: Οι ειδικοί επιμένουν ότι πρέπει πάντα να ανακινείτε καλά το μπουκάλι του φον ντε τεν πριν από τη χρήση. Είναι ένα tip που αναγράφεται σχεδόν πάντα πάνω στη συσκευασία.

Extra Tipp No2: Αν θέλετε ακόμη πιο λαμπερό αποτέλεσμα βρέξτε το σφουγγαράκι, το στραγγίζετε καλά και στη συνέχεια απλώστε με αυτό το φον ντε τεν σας. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα δείχνει ακόμη πιο δροσερή και φρέσκια.

Extra Tip No3: Πριν απλώστε το φον ντε τεν θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει απόλυτα η ενυδατική σας κρέμα.

Διαβάστε ακόμη:

Το make up look της Kendall Jenner στο Coachella πρέπει να το αντιγράψετε asap

Αν δεν έχετε βρει ακόμη το τέλειο nude κραγιόν πρέπει να δείτε το αγαπημένο της Meghan Markle

Keywords
Τυχαία Θέματα