Δείτε πως περνάει η Φαίη μας το Σαββατόβραδό της!

Αυλαία έριξε το “Πρω1νό” για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και η Φαίη μας αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές φανερά συγκινημένη!

Την Παρασκευή (3/7) στην εκπομπή στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι, με τον Διονύση Σχοινά να ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών.

Ο τραγουδιστής παρέσυρε τη Φαίη και τους συνεργάτες της στους ρυθμούς του και όλοι  μαζί χόρεψαν μέχρι το κλείσιμο της εκπομπής!

Η Φαίη μας με βουρκωμένα μάτια είπε το δικό της “αντίο” στους τηλεθεατές και τόνισε πως το “Πρω1νό” είναι ομάδα: «Το Πρω1νό δεν είναι δουλεά ενός. Το Πρω1νό είναι δουλειά

ομάδας και όλοι μαζί θα σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα!

Τώρα λοιπόν που το “Πρω1νό” έφτασε στο τέλος του για την φετινή σεζόν, η Φαίη μας θα έχει περισσότερο χρόνο για να τον περάσει με τα παιδάκια της!

Πριν από λίγα λεπτά η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει πώς περνάει το Σαββατόβραδό της, παρέα με τα δύο αγγελούδια της, Γιάννη και Δημήτρη!

«Saturdays are for the boys», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία μπορείτε να δείτε τον Γιάννη και τον Δημήτρη να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα στην τηλεόραση.

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία που ανέβασε η Φαίη μας:

Διαβάστε περισσότερα:

Νικολέττα Ράλλη: Η αποκάλυψη για την ψυχολογία της λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την αποχώρηση του Θάνου Καληώρα: «Μου έστειλε μήνυμα και…»

Η πρώτη ανάρτηση του Μουτσινά μετά το τέλος της εκπομπής του: «Θα έρθει η στιγμή που γύρω σου θα έχεις ανθρώπους που…»

Keywords
Τυχαία Θέματα