Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 5-9/4!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης από την εβδομάδα που μας πέρασε μέσα από τον αέρα του Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 5/4

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το κρουαζέ φόρεμα, ένα από τα πιο διαχρονικά και κλασικά κομμάτια της μόδας που θα είναι συνεχώς In fashion, ανεξάρτητα από τις τάσεις που επιβάλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές.

Αυτή τη σεζόν όμως… κυκλοφορεί σε έντονα χρώματα και με ενδιαφέρουσα prints που σίγουρα θα σας αρέσουν πολύ.

Σε

αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας BSB, ένα μίνι κρουαζέ φόρεμα με βολάν σε ένα σούπερ ανοιξιάτικο /καλοκαιρινό print με έντονα χρώματα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με ροζ κοκάλινο σκελετεό, Pervedere και δερμάτινα πέδιλα, επίσης σε ροζ χρώμα, ψηλοτάκουνα με διαφάνεια, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα κερασί -φούξια χείλη. Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Τρίτη 6/4

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο αγαπημένα σας ρούχα, τόσο την Άνοιξη, όσο και το Καλοκαίρι, που είναι φυσικά το εμπριμέ φόρεμα. Στην αγορά θα βρείτε πολλά σε διάφορα μήκη, κοψίματα, με τέλεια prints, παιχνιδιάρικους συνδυασμούς και έντονα χρώματα. Αποκτήστε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και δώστε του πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξόδους σας το επόμενο διάστημα.

Σε αυτό το trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion, ένα εμπριμέ φόρεμα με τετράγωνη λαιμόκοψη, κοντό μανίκι που καταλήγει σε βολάν, λεπτομέρεια από ελαστικό ύφασμα τύπου σφηκοφωλιάς, τελείωμα στο κάτω μέρος και κανονική εφαρμογή.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μεταλλικό τιρκουάζ, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα κερασί -φούξια χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Τετάρτη 7/4

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ακόμα μια φορά για το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή, ένα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά ρούχα που θα είναι πάντα in fashion ανεξάρτητα από τις τάσεις που μας επιβάλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές μόδας. Και επειδή όλες σας έχετε τουλάχιστον ένα ήδη στην γκαρνταρόμπα σας, θα σας δείξουμε πως μπορείτε να το κάνετε φρέσκο και μοντέρνο, προσθέτοντας χρυσά κοσμήματα και mules.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας, BSB, ένα αμάνικο μαύρο φόρεμα που τελειώνει λίγο πάνω από τα γόνατα, με σκίσιμο στην πίσω πλευρά, τετράγωνη λαιμόκοψη και κλείσιμο με φερμουάρ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με χρυσά κοσμήματα, κρίκοι και αλυσίδα στο λαιμό από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα animal print mules, Kotsonas Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα κερασί -φούξια χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Πέμπτη 8/4

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα παστέλ που πρωταγωνιστούν στα trends της σεζόν με ένα από αυτά να ξεχωρίσει περισσότερο. Αναφερόμαστε στο λιλά και ήρθε η ώρα, αν ακόμα δεν το έχεις κάνει να το προσθέσεις στη συλλογή σου. Αν θες έναν safe τρόπο πρόσθεσε αξεσουάρ, όπως τσάντες, φουλάρια ή παπούτσια. Αν θες όμως να κάνεις την έκπληξη δημιούργησε ένα μονοχρωματικό look με λιλά από την κορυφή ως τα νύχια.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας, Access Fashion, ένα κοντομάνικο μίνι φόρεμα με γιακά, σε κανονική γραμμή με σταθερή εφαρμογή, με ραφές και βολάν στο τελείωμα που διαθέτει αποσπώμενη δετή ζώνη από το ίδιο ύφασμα και κλείνει στο μπροστινό μέρος με κουμπιά.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ροζ γυαλιά με χοντρό κοκάλινο σκελετό και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα κερασί -φούξια χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Παρασκευή 9/4

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο αγαπημένα σας ρούχα της σεζόν, τα λουλουδάτα φορέματα που ταιριάζουν τέλεια όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις -εντάξει, μόλις τελειώσει το lockdown θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για να εμφανιστείτε με αυτά και φωνάζουν από μακριά…. Άνοιξη!

Megan Thee Stallion and Beyonce Make History at the Grammys

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία που φέρει την υπογραφή της La Nuez Boutique, ένα θηλυκό, floral φόρεμα με σούρες, φουσκωτά μανίκια και υπέροχο ντεκολτέ. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα φλούο σουτιέν από προσωπική συλλογή, μια κόκκινη κορδέλα φορεμένη στα μαλλιά και ένα ζευγάρι κόκκινα ψηλοτάκουνα, vinyl πέδιλα, Kotsonas Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα κερασί -φούξια χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε χαμηλό pony tail με όγκο στην κορυφή και curtain bangs και το διακόσμησε με μια κόκκινη κορδέλα.

Σας έχουμε πει πως τα αξεσουάρ συνεχίζουν να αποτελούν μεγάλη τάση και αυτή τη σεζόν και σας συμβουλεύουμε να τα προσθέτετε στα χτενίσματά σας για να κερδίζετε extra bonus στυλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα