Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 19 -23/10!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την έβδομη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 19/10

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα διασημότερα prints ever, το animal, ή λεοπάρ, όπως συνηθίζετε να το λέτε. Ιδιαίτερο και διαχρονικό, υπάρχει στο χώρο της μόδας πολλά χρόνια, από τα pin-up girls, μέχρι τους punks και στις πασαρέλες των διασημότερων σχεδιαστών.bΑυτή τη σεζόν εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη τάση και σας χαροποιεί, αφού ήδη έχετε στην γκαρνταρόμπα σας πολλά ρούχα

και αξεσουάρ και να ανυπομονείτε ν να τα φορέσετε.bΣε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα midi animal print φόρεμα, Judah Club. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με χρυσά κοσμήματα, Katia Design Shop και ένα ζευγάρι μαύρες, ψηλοτάκουνες, snake print γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης την ελαφριά vague στα μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Τρίτη 20/10

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο hot υφάσματα της σεζόν που διανύουμε, το δέρμα. Στην αγορά θα βρείτε ρούχα σε μεγάλη ποικιλία και χρώματα, ικανά να ικανοποι εμείς όμως θα σταθούμε στο σορτς. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion, ένα δερμάτινο σύνολο που αποτελείται από μαύρο σακάκι με τονισμένους ώμους και μαύρο snake print παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μαύρο top από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα mules, Shoebox. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ nude  χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail.

Τετάρτη 21/10

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το τζιν παντελόνι, το απόλυτο ρούχο που όλες σας έχετε στην γκαρνταρόμπα σας σε διάφορα χρώματα, στυλ και σχέδια. Και δικαιολογημένα, αφού είναι το πιο… εύκολο, άνετο και βολικό κομμάτι και επιπλέον μπορείτε να το φορέσετε σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις και να το συνδυάσετε με τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ σας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μακρυμάνικο τοπ με ρυθμιζόμενες σούρες στο μπροστινό μέρος, λάστιχο στις μανσέτες και λαιμόκοψη σε σχήμα V και ένα τζιν παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κοσμήματα και συγκεκριμένα ένα κολιέ -σταυρός με χρωματιστές πέτρες και δαχτυλίδια στους ίδιους χρωματισμούς, XDX και ένα ζευγάρι μοβ ψηλοτάκουνα μποτάκια από κροκό δέρμα, Olympic Stores.  Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της που έκαναν ελαφριά βαγκ, με τη χωρίστρα στο πλάι.

Πέμπτη 22/10

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το μαύρο χρώμα που είναι διαχρονικό, stylish και χωρίς καμία αμφιβολία η πιο safe επιλογή για να μην κάνετε κανένα λάθος στην εμφάνισή σας. Κάθε χρόνο, χειμώνα /καλοκαίρι, είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στις εμφανίσεις μας​.​ Αυτή τη σεζόν όμως σου προτείνουμε να αφήσεις στην άκρη -εντάξει, θα είναι για λίγο, μην ανησυχείτε- το απλό μαύρο μπλουζάκι σας και να επενδύσετε σε ρούχα με δαντέλες, τούλι, ιδιαίτερα κοψίματα. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από το Beauty Collection που αποτελείται από ένα δαντελένιο body με έξω τους ώμους και την πλάτη και μια μίνι κλος φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες, Jeffrey Campbell. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της που έκαναν ελαφριά βαγκ, με τη χωρίστρα στο πλάι.

Παρασκευή 23/10

Friday, Friyay και σήμερα θα αναφερθούμε σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας print ever -σίγουρα και δικό σας- το floral που είναι μεγάλο trend και τώρα, όχι μόνο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ρούχα, όπως φορέματα, ζακέτες κ.α., κοριτσίστικα και παιχνιδιάρικα και να τα φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μίνι λουλουδάτο φόρεμα με τονισμένους ώμους από το Fashionroom.  Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μαύρη δερμάτινη ζώνη, Indivisual Art Leather και ένα ζευγάρι  λευκά cowboy boots, επίσης από το Fashionroom.  Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της που έκαναν ελαφριά βαγκ, με τη χωρίστρα στο πλάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα