Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 14-18/12!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας τη 15η εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 14/12

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για άλλη μια φορά για το πουλόβερ, ένα από τα πιο ευκολοφόρετα, άνετα και βολικά ρούχα του Χειμώνα που μπορείτε να τα συνδυάσετε με όλη σχεδόν την γκαρνταρόμπα και να το φορέσετε σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα

καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μακρυμάνικο πλεκτό πουλόβερ με πέρλες στο μπροστινό μέρος, με ελαστικότητα σε κανονική γραμμή και ένα skinny τζιν παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι καφέ, δερμάτινες μπότες, με μύτη και τετράγωνο τακούνι, Tommy Hilfifger, Sagiakos.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα κατακόκκινα χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης έφτιαξε ίσια μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 15/12

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το πλεκτό τοπ που αποτελεί μία από τις πιο hot επιλογές για το Χειμώνα. Styish αλλά και άνετο, μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα σας και να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Επιλέξτε ένα σε μια παλ απόχρωση και συνδυάστε το με κάτι έντονο για ένα statement… αποτέλεσμα.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από το Serendipity που αποτελείται από ένα πλεκτό λιλά μακρυμάνικο τοπ και μια μπλε εκλεκτρίκ ελαστική φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι τιρκουάζ, σατέν, μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες με ιδιαίτερο τακούνι και διακοσμητικά κρύσταλλα, επίσης Serendipity. 

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και γυρισμένες άκρες προς τα μέσα.

Τετάρτη 16/12

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν που δεν είναι άλλο από τις γήινες αποχρώσεις, δηλαδή το μπεζ, το εκρού, το ζαχαρί και το καφέ. Επιλέξτε αυτήν που σου αρέσει περισσότερο, ακολουθώντας το one tone trend, ή μπλέξτε τις μαζί σε μια εμφάνισή σας.

Τι θε λέγατε τους δώσετε ψήφο εμπιστοσύνη στο ρεβεγιόν; Ναι, μπορεί να μην βγείτε και να το περάσετε με λιγοστούς φίλους ή συγγενείς, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να είστε κομψές, stylish και περιποιημένες.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion.

Αποτελείται από ένα μακρυμάνικο, λευκό τοπ με εντυπωσιακή λεπτομέρεια -άνοιγμα στην πλάτη, στρογγυλή λαιμόκοψη σε κανονική εφαρμογή και ένα βαμβακερό παντελόνι σε μπεζ απόχρωση με λάστιχο στη μέση και στο τελείωμα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με το κόσμημα στο λαιμό -γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ», με την υπογραφή της Μαριάννας Λαιμού και ένα ζευγάρι μπεζ, biker μποτάκια, Karida Shoes

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε τέλεια κύματα στα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Πέμπτη 17/12

Το μικρό μαύρο φόρεμα, Little Black Dress, είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο διαχρονικό ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπορεί να φορεθεί παντού, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες, προσθέτοντας κάθε φορά τα κατάλληλα αξεσουάρ,

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μίνι, μαύρο φόρεμα, με μανίκι με διαφάνεια, Calvin Klein Jeans, από Κανελλόπουλος Πολυκαταστήματα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μαύρα, ψηλοτάκουνα μποτάκια με διακοσμητικά στρας, επίσης Κανελλόπουλος Πολυκαταστήματα.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε τέλεια κύματα στα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Παρασκευή 18/12

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα φορέματα blazer που είναι διαχρονικά και κομψά και μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί, έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες, ανάλογα με τα αξεσουάρ που κάθε φορά θα προσθέσετε.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας -την επόμενη έχουμε Χριστούγεννα… ΝΑΙ.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα χακί, μίνι φόρεμα σε στυλ blazer, με μακρύ μανίκι, κουμπιά και πιέτες στο τελείωμα από την εταιρεία μόδας, Access Fashion.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη ζώνη με διακοσμητικές λεπτομέρειες, Individual Art Leather και ένα ζευγάρι φλατ μπότες με τρακτερωτή σόλα και κλείσιμο με φερμουάρ, επίσης Access Fashion.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε τέλεια κύματα στα μαλλιά με χωρίστρα στην άκρη και όγκο στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα